Domaći kruh od lijevanog željeza

Novo ložište ljevaonica željeza Kuharica je poslastica za svakoga tko posjeduje tijesto od lijevanog željeza – to će vam gledati svoju klasičnu staru tavu s novom zahvalnošću, proučavajući sve ukusne stvari koje možete učiniti s njom.

Kuharica Lodge Cast Iron je usredotočena uglavnom na jednostavne američke recepte poput palačinki, pečenog piletina i kuglica, s nekim svježim zavojima inspiriranim drugim kuhinjama. Kao takav, to je izvrsno mjesto za nove kuhare i nove pan-vlasnike od lijevanog željeza kako bi dobili inspiraciju i pomoć pri korištenju svoje nevjerojatne nove tave.

Brze činjenice

Tko je napisao: Sastavio i uredio Pam Hoenig.

Tko je objavio: Kuća Oxmoor

Broj recepata: Oko 200, s 200 fotografija.

Recepti za sada: Sezonski doručak Frittatas, piletina s srcima artičoka, maslina i kapara; Blushing Drop Biskvit.

Ostale značajke: Toliko fotografija! Ova kuharica je toplo fotografirana, s bogatim količinama fotografija i korisnim pogledom na recepte i lijevanog željeza koji ih je inspirirao.

Tko bi uživao u ovoj knjizi? Svatko tko je upravo kupio tava od lijevanog željeza i želi malo pomoći da se brine i koristite ga.

Pronađite knjigu u lokalnoj knjižnici, nezavisnoj knjižari ili Amazonu: Domaći kruh od lijevanog željeza: riznica bezvremenskih, ukusnih receptura

Povezano: Kako očistiti lijevanog željeza Skillet

(Slike: vjera Durand)