C.J. Olson Trešnje: Iconic Silicon Valley Fruit Stand Store Profil

Dugo prije nego što su Google ili Apple došli u Silicijsku dolinu, postojala je C.J. Olson Cherries. Ovaj voćni štand u obiteljskom vlasništvu bio je upravo ovdje na El Camino Realu u srcu doline od 1899. godine, prvo kao putnička postaja za španjolske misionare, a kasnije i za tech mogulima. Nakon što sam posjećivao njihovu trgovinu, ja sam kladiti svoje trešnje jednako su ukusne sada kao što su bili prije jednog stoljeća.

Idete u C.J. Olsona za svoje trešnje. Oni su lokalno uzgojeni (kao u, desno niz ulicu) i tako su slatki da vam oči okreću. Visoka sezona trešnje traje od sredine svibnja do kraja lipnja. Prednji dućan nosi nekoliko vrsta, uključujući Bings, Raniers i Granate, a službenici potiču uzorkovanje svake vrste.

Njihova druga specijalnost je Blenheim marelice, posebno slatko i aromatsko raznolikost kasnonoćastog marelice. Svježe marelice će se početi pojavljivati ​​u stajanju voća oko sredine lipnja, a sezona će trajati još mjesec dana.

C.J. Olson nosi širok izbor suhih trešanja i marelica, zajedno s orašastim plodovima, džemovima, medom, bombonima i drugim artiklima koji odgovaraju svojoj osobi u generalnoj trgovini. Nemojte propustiti čokoladne kajsije i trešnje u kutu; oni su nevjerojatno zarazna i čine izvrsne darove za prijatelje i obitelj kod kuće.

Pogodno za one koji ne mogu spustiti dolinu za svoje trešnje, C.J. Olson je otvorio lokacije u zračnim lukama San Francisco, San Jose i Oakland. Ne mogu zamisliti bolju zrakoplovnu hranu nego vreću svježih trešanja, zar ne?!

Također možete naručiti stanove trešnje i njihove druge ponude online:

C.J. Olson Cherries, 348 W. El Camino Real, Sunnyvale, CA 94087

Sljedeći put kada se nalazite na ovom području, posjet ovom urbanom farmskom stolu svakako biste trebali prijeći na vrh popisa. Jeste li ikad bili?

Povezano: Ukusne kolače i hrskava klaonice: 10 svježih Cherry Recipes za Right Now

(Slike: Emma Christensen, osim slike trešnje s ljubaznošću C.J. Olson Cherries)