Anthony Bourdain kaže kako je to njegov najomiljeniji grad na svijetu

Anthony Bourdain putuje mnogo. Zvuči kao jedna od najboljih stvari o tome da bude Anthony Bourdain. Na njegovu popularnom, Emmyju nagrađenom CNN putovanju, Nepoznato dijelove, slavni kuhar, pisac i TV osobnost putuje negdje, jede hranu tamo, onda putuje negdje drugdje i jede još hrane. To je prilično fantastičan koncert. No unatoč činjenici da je cijeli život posvećen putovanju širom svijeta, Anthony Bourdain kaže da bi, ako je apsolutno morao ostati na jednom mjestu zauvijek, točno zna gdje bi odabrao: Tokijo.

“Ako bih morao pristati na život u jednoj zemlji, ili čak jednom gradu, za ostatak svog života, nikada ne napuštajući, u drugom bih trenutku odabrao Tokiju”, rekao je u intervjuu za Maxim.

Bourdain je rekao da je njegov prvi put u Tokio bio “eksplozivan događaj koji mijenja život”. Čak je uspoređivao i svoje prvo putovanje u Tokio s prvim kad je ikada uzeo kiselinu, na način na koji je promijenio svako iskustvo koje je došlo nakon njega.

“Ništa mi nije bilo isto”, rekao je Bourdain o svom prvom putovanju u Tokio. “Samo sam htio više od toga.”

Bourdain puno govori o tome koliko voli Tokio. Godine 2013. napisao je da u Tokiju može jesti cijeli život bez osjećaja kao da je napravio više od ogrebotina površine onoga što kuhinja Tokio ima za ponuditi.

“Volim Tokio, ako bih morao jesti samo u jednom gradu za ostatak mog života, Tokio bi to bio. Većina kuhara za koje znam da će se složiti sa mnom”, napisao je Bourdain.

Tokio je nevjerojatan grad za hranu, na gotovo svakoj razini i cijeni. Tokio ima neke od najboljih svjetskih sushija, koktela, kolača, pa čak i sushi od Kit-a Kats, no također možete provesti tjedan koji jede samo iz trgovina i još uvijek idete kući puni i sretni. Ako bih morao odabrati grad za ostatak života, ja bih vjerojatno odabrao i Tokiju.

  Komunalna kuhinja

Više vijesti o Anthony Bourdainu

  • Anthony Bourdain ima snažne osjećaje o hrani Fotografije na Instagramu
  • Anthony Bourdain ima najslađi savjet za pronalaženje velikih restorana tijekom putovanja
  • Evo kako napraviti omiljenu tjesteninu Anthony Bourdain kod kuće

Koji je vaš omiljeni grad za hranu??