Ako vidite ovo oznaÄŤavanje na VaĹem omiljenom artiklu, skupite se

Costco je poput čarobne fantazije i prepuna iznenađenja. Puno vremena, ne znate što ćete tamo naći. Naravno, postoje neki klasici. Kirkland-brand maslinovo ulje i pile od jabuka su ljubljeni standardi na koje možete računati na gledanje gotovo svaki put kad prolazite kroz ta skladišta vrata.

Ipak, sve u Costco-u ne pada, a mnogo toga što je pronađeno jednog dana moglo bi nestati. Dakle, ako u gornjem desnom kutu cijene oznake vidite zvjezdicu na nečemu što vam se sviđa, trebali biste odmah zalijepiti, jer ta zvjezdica znači da se neće vratiti.

Da tako je. Pustite da se utone.

Budući da se Costcoova zaliha često okreće, predmeti dolaze i odlaze, a to znači da ne možete uvijek računati da ćete moći pronaći svoj omiljeni zalogaj, čarape ili Eamesova dnevna stolica. No, ne mora biti iznenađenje kada se omiljena stavka nestaje, jer prema mentalnom cjedilu, taj zvjezdicom u gornjem desnom kutu oznake stavke znak je koji nam omogućuje da znamo da se ona ne vraća.

Bilo bi frustrirajuće kada će se omiljeni artikli oduzeti – bio bih devastiran ako Costco zaustavi zalijevanje svog voljenog Kirkland Green Tea s Matchom, koju je izradila japanska tvrtka za čaj Ito En i uključuje 100 torbi za 14,99 dolara – no Costcoova sveobuhvatna zaliha je jedna od glavne načine na koje cijene drže tako niske. Tvrtka kupuje ograničenu količinu stvari, a onda ako nešto ne proda dobro, prestat će ih nositi kako bi napravio mjesta za nešto drugo.

Zvjezdica ne znači nužno da je stavka diskontirana, samo zato što je “izbrisana” i neće se ponovno umetnuti. To bi moglo biti zato što je Costco kupio samo određenu količinu proizvoda, ili je artikl nije dobro prodao i prestao je, ili zato što se stavka vraća u neki drugi paket. Zvijezde se također pojavljuju na sezonskim predmetima, tako da božićne ukrase ili uskrsne čokolade mogu imati zvjezdice, ali bi se mogli vratiti istodobno sljedeće godine. Ali, općenito, ako vidite zvjezdicu, vrijeme je za zalihe, jer ne možete preuzeti proizvod i dalje će biti tamo sljedeći put.

Jeste li ikada primijetili zvjezdicu na oznaku Costco?