5 jednostavnih načina da se bundeva pita još bolje

Recept: Pita od đumbira s Graham Cracker Crustom

(Slika vjerovanja: Faith Durand)

Kada je riječ o desertu, jedna stvar je sigurna: zahvaljivanje nije dovršeno bez torta od bundeve. Ove smo godine u misiji da ovaj klasični desert bude malo zanimljiviji, pa čak i glamuroznija zvijezda desertnog stola.

Od kolačiće kola do kandiranog preljeva na čokoladnu glupost, ovdje je pet jednostavnih načina da se jazz up your classic bundeva pita.

1. Napravite krušnu hranu.

Preskočimo šlag na vrhu ove godine! Umjesto toga, na vrhu svoje tradicionalne pita od buče s fluffy i prozračan hrpa meringue. Ne samo da će vašu tortu učiniti još ljepšima, ali je također vrlo jednostavno napraviti meringue.

  • Recept: Kolač od krumpira sa okusom od bundeve

2. Promijenite koru.

Tradicionalna verzija napravljena je s klasičnom pita, ali to ne znači da je to ono što morate koristiti. Iskrcajte i pokušajte nešto drugačije. Dodajte zob ili zdrobljene matice na koru, ili napraviti koru kolačića pomoću gingersnapsa ili graham krekera.

  • Recept: Pita od đumbira s Graham Cracker Crustom

3. Bundeva i čokolada su izvrsni zajedno.

Bundeva i čokolada su zanimljiva i iznenađujuće ukusna kombinacija. Dodajte sloj čokoladnog umaka na dno kolača prije nego što ga dodirnete sa punjenjem bundeve ili iscijedite preko vrha.

  • Recept: starinski modni topli umak

4. Streusel sve čini boljim, čak i pita od bundeve.

Streusel i bundeva su utakmica napravljena na nebu. Razmislite o sastojcima u streusel – smeđem šećeru, toplim začinima, pecansima. Svi idu tako dobro s okusima u kolačima od bundeve.

  • Recept: Ginger-Pecan Streusel Topping

5. Prebacivanje pralina je čarobno.

Kandirano orasi i kremasti pita od bundeve samo bi mogla biti najbolja utakmica ikad! Bilo da volite pecans, poput nas, ili se odlučite za orasima, ne možete pogriješiti.

  • Recept: Pecan Praline Topping

Koji je vaš omiljeni način da se jazz pita od bundeve?