4 snack-pakiranje savjeta za dugo letove

(Slika kredita: Sheela Fiorenzo)

Prošli tjedan sam se vratio iz putovanja životnog vijeka. Moj zaručnik i ja proveli smo skoro dva tjedna da upijaju ljepotu Južne Afrike. Bio je takav nevjerojatan odmor koji već planiramo naš povratak, ako smo ikad tako sretni u budućnosti. Jedini negativni dio bio je, dakle, let. Prije sam bio na letovima od 10 i čak 12 sati, ali ovo je daleko najduže što sam izdržala. Rezervirajte bez napora iz zračne luke John F. Kennedy iz New Yorka u zračnu luku O.R. Tambo u Johannesburgu, kao što smo to učinili, a vi ste na čvrstom 15-satnom letu.

Da bi stvari bile gore, ne jedem avionsku hranu. Čitava stvar je zapravo počela kao sporazum između mene i moje sestre kad smo nekad bili na djeci obiteljski odmor. Čudno, zaglavi; Čak ne dodiruju malu vrećicu pereca koje predaju. Ja sam prvi koji priznaje da je cijela stvar malo smiješna, ali nakon toliko godina pakiranja vlastitih obroka i zalogaja, zapravo sam počela uživati ​​u cijeloj rutini.

Pa kako sam skupio dovoljno sredstava za takav maraton u letu? Definitivno je bilo potrebno nešto za brainstorming i planiranje, ali na kraju sam shvatio najjednostavniji i najstresniji način da to postignem.

Začinjena lizena, džepove od slatkog krumpira i kale

(Slika: Anjali Prasertong)

1. Pakiranje pravi obrok.

Znao sam da neću moći preživjeti samo na zalogaje pa sam htjela donijeti jednu veću stavku koja bi djelovala kao moj glavni obrok – nešto što bih mogao uživati ​​dok su svi drugi poking oko na svojim večeru ladice. Obično sam se odlučio za sendvič, ali nisam bio posve siguran kako će to držati šest ili sedam sati (na pola puta tijekom leta kad sam mislio da bih to želio). Umjesto toga, pokupio sam veliki grah i promet od jedne od mojih omiljenih štandova na mom lokalnom poljoprivrednom tržištu. Budući da nije sadržavao meso ili mliječne proizvode, znao sam da to ne bi pokvarilo. Ako želite napraviti svoj vlastiti, radit će i nekoliko empanadas ili ukusna ručna torta – samo ga držite vegetarijanac.

2. Donesite asortiman zalogaje.

Želio sam da moj snack repertoar pokrije sve baze: slan i slatko. Ali što je još važnije, htio sam zalijepiti ugrize koji su bili dovoljno hranjivi da me zadovolje. Budući da je umotan u vosak, Mini Babybel sir zadržava duže na sobnoj temperaturi od ostalih sireva pa sam pak pakirao za proteine. Također sam napunio sendvič vrećicu s cheddar cracker i pretzel snack mix za taj mali hit od soli, i još jedna torba s grožđem za nešto zdravo i hidratantno.

Za vrijeme doručka posegnula sam za granola barove zapakirane vlaknima i, naravno, nisam zaboravio slatku poslasticu. Spakirao sam nekoliko parenčića od kikirikija koje sam pekla prije no što sam otišao. To su bili za mene i moj zaručnik uživati ​​kad smo se osjećali kao da smo upravo došli do našeg ograničenja na letu, ali još uvijek imali vremena.

Probudi se do proljetnog čaja

(Slika: Emily Han)

3. Ne zaboravite hidratirati.

Osim kupnje golemih bočica za vodu prije nego što smo se ukrcali u zrakoplov i tražili barem jednu bocu vode svaki put kad je stigao pomoćnik leta, također sam donio nekoliko torbi za čaj. Toliko je važno da se dobro hidrirali na dugim letovima; Umjesto opuštanja, podleškom ponuđenim besplatnim alkoholom, koji se može dehidrirati, zatražio sam šalicu vruće vode kako bih stvorio čaj.

4. Zamrzni nekoliko predmeta da djeluju kao ice packs.

Dok je većina predmeta koje sam upakirao nije trebala hlađenje, znala sam da mogu produžiti život sira pa čak i grožđe ako budu hladni. Tako sam zamrznuo prometu noć prije nego što sam otišao i koristio ga kao ledeni paket kako bih zadržao sve hladno. Budući da sam znao da ga neću jesti do polovice leta, nisam bio previše zabrinut zbog toga što sam se s vremenom odmrzavao – i zapravo je bio savršen kad sam bio spreman za kopanje.

Koje su neke od svojih omiljenih namirnica koje se mogu kupiti za letove dugog leta?