10 party hrane Svaka neugodna srednja škola ples mora biti

Ako možete preživjeti neugodan ples srednje škole, u osnovi si spreman preuzeti svijet. Bilo da ste dječak koji je stajao na marginama i sudio ljude sa svojim prijateljima, ili hladnom klincu koji je plesao s divljim napuštanjem, one će vas nesvjesno progoniti za ostatak vašeg života. Hrana, međutim, bila je jedina milost u spašavanju.

(Slika: Magdalena Zurawska / Shutterstock)

1. Punch

Svaki veliki srednjoškolski ples počinje i završava bezalkoholnim udarcem. Treba ga poslužiti kao bučno bušenje – u velikom zdjelu s čepom. Sastojci u ovom bušenju mogu uključivati ​​stvari kao što su Sprite, špricanje, limunada ili narančasti šerbet. Zakonom je propisano da je šiljka bolno slatko.

* Nije propisano zakonom, ali vjerojatno bi trebao biti.

(Slika: Binh Thanh Bui / Shutterstock)

2. Square Slice of Pizza

Srednje školske stranke počinju na ranijoj strani stvari, tako da obično nešto značajnije od zalogaje mora biti uključen. Unesite: tu čudnu kvadratnu pizzu ćete naći u lošim kafeterijama. Malo je masnoće i uvijek je izrezano na kvadrate. Znate, više goriva za plesni podij?

(Slika: GoodMood Photo / Shutterstock)

3. Doritos

Podignite ruku ako ste onaj klinac koji je pretraživao cijelu vrećicu Doritosa (Cool Ranch ili Nacho Cheese) kako bi pronašao najiskusniji čip. Bilo tko? bilo tko?

(Slika: Brent Hofacker / Shutterstock)

4. Oreos

Ako ste bili u zabavnoj srednjoj školi ili plesu, vaši Oreos možda su bili umočeni u čokoladu i stavili na štapić. Ako ste na a stvarno fancy party, možda čak i Oreo thins.

(Slika: Michael C. Gray / Shutterstock)

5. Krekeri od kikirikija maslac Ritz

Prezentacija Ritz krekera može napraviti ili razbiti snack stol. Neophodno je da su na otvorenju zabave u prekrasnom krugu. Sedmi učenici zaslužuju samo najbolje.

(Slika: Brent Hofacker / Shutterstock)

6. Slučajni Veggies i voće + Ranch Dip

Usred svih ugljikohidrata i slatkiša uvijek postoji tužna ploča s povrćem i voćem. Vjerojatno je ranč umočiti za suhu brokulu i neki kolačić tijesto zamoči za prepun ananasa. Vegetarijanska ploča troši samo pratitelji na zabavi i da je jedan klinac koji će odrasti biti super uspješan.

(Slika: Palabra / Shutterstock)

7. M & M’S

Dok se nespretno zagledaš u šaljivdžiju koja pokušava plesati s popularnom djevojkom, umirujuće je provući kroz zdjelu punu M & M-a dok sakriješ svoju žestoku ljubomoru. Crveno znači da će plesati s njom za još jednu pjesmu; narančasta znači da će doći i razgovarati s vama umjesto toga.

(Slika: AS Food studio / Shutterstock)

8. Minijaturni deserti

Mala odraslih zahtijevaju male slastice, a tu su mini kolači, kolači i kolači na štapiću ušli u plesni podij. To su i najlakši ukop u vašoj lokalnoj pekari ili Trader Joe’s.

(Slika kredita: Touch Pix od EuToch / Shutterstock)

9. Cheesy puffs

Ako ste bili pozvani na pravu vrstu stranke u šestom razredu, bilo bi uključeno sira. Lopte su bolje od dječaka. Bez obzira na njihov oblik, ove će stvari pretvoriti vaše ruke i usta narančaste i ljepljive, ali vrijedne svakog zalogaj. Tko treba plesati kada im ima snack stol?

(Slika: RONORMANJR / Shutterstock)

10. Chex Mix

Srednja škola je čudna i teškoća. Samo počinjete shvaćati neke stvari o sebi. Baš kao i vrećica Chexa, puno je sastojaka vrijedno istraživati. Želiš li da piće? Ili Goldfish? Želite li biti ljubazni? Ili zlostavljač?