10 jednostavnih središnjih elemenata bez cvijeća

Iako su cvijeće prilično lijepe i obilno u ovo doba godine, neki od nas i dalje ne mogu imati jednostavan pristup njima. Ako nemate vrt i ne živite u velikom gradu, možete se zaglaviti s onim što se prodaje kod vašeg lokalnog trgovca. I ako niste u karanama, opskrba može biti ograničena. Umjesto toga, isprobajte jednu od tih ideja središnjeg dijela koji nisu cvijet koji možda već imate u vašoj kuhinji!

1. Cruditè jestiv središnji dio: Ovaj središnji dio savršen je za sve one proljetne povrće kada su još uvijek male. Tko se brine da tvoje mrkve još nisu 12 godina? Povucite ih i stavite ih na korištenje!

2. Romanesco Broccoli stabla: Iako smo ih vidjeli u vrijeme Božića, ova mini stabla su savršena za bilo koje doba godine. Naglasite svoju tablicu s drugim prirodnim elementima kako biste nadoknadili izgled.

3. Lijepe štapiće: Štapovi mogu doći ravno iz drveća ili čak dobiti sloj boje prije nego ukrase vaš stol. Također u ovom korisnom postu iz prošlosti je prijedlog korištenja kele jer je tako opušteno i pun!

4. Središnji dijelovi živih biljaka: Zaboravite svježe rezane stabljike i pokušajte umjesto toga upotrijebiti cijelu posudu. Manje gnjavaže i buke, a trajat će dulje od nekoliko dana, za razliku od njihovih reznih alternativa.

5. Cvjetni papir: Iako stvarna stvar trajat samo nekoliko dana, cvijeće za papir može trajati sve dok ih trebate. Bacajte nekoliko grozdova ili čak buds za svoje goste i pohranite ih kasnije, koristite ih drugdje u vašem domu ili ih čak pošaljite kući s gostima kao dijeljenje darova.

6. Koristite Veggies: U ovom prošlom postu povezali smo s još nekoliko sjajnih ideja kada se radi o igranju s vašom hranom – ili, bolje, oblikovanjem. U tom slučaju stavili su se prokulice i daikon rotkvice!

7. Brzo središte citrusa: Vaš stol može biti pun života kada dodate malo citrusa na njega. Može se udvostručiti kao produžetak obroka ili poslije večere, ili jednostavno upotrijebiti svoju opskrbu pri ruci kako biste dodali pop boja tijekom ručka.

8. Napravite rajčicu za proljeće: Ova ideja ne mora biti izvedena kao vijenac. Zapravo, to bi moglo biti postavljeno u zubalo ili male loptice koje se šire po stolu. Ostavite ga kao vijenac i stavite svoju omiljenu zdjelicu ili vazu u sredinu!

9. Rajčice čine i dobre centrike !: Rajčice su uvijek najbolje kada se ostave na otvorenom, a ne skrivene u hladnjak (iako će se moja majka boriti do kraja ove činjenice). Pokušajte im dopustiti da se sjesti i biti dio showa umjesto da ih očistite sa stola kada gosti stignu.

10. Pozlaćeni plod: Naravno, plod je prilično u svom vlastitom pravu, ali je pretvorio u zlato i dječak-oh-dječak je li ikada pokazatelj! Pogledajte nekoliko različitih prikaza ove ideje iz naših arhiva.

Povezano: 10 jeftin resurs za prerušiti se stol za večeru

(Slika: Martha Stewart, Kitchn čitač Angela, Seth Smoot / Holidash, Lijepa kuća, Craftershock, Blomsterverkstad, Martha Stewart, Elizabeth Passarella, Thomas J. Story za zalazak sunca, Faith Durand, Christopher Baker / Real Simple)