Victoria Beckhams födelsedag “Cake” är bara en stor vattenmelon i förklädnad

Victoria Beckham kan alltid få folk att prata. Prova som vi kanske, vi kommer aldrig veta vad “verkligen vill zig-a-zig-ah”, och i veckan firade hon turn 44 genom att lägga ett foto på hennes födelsedagstårta till Instagram, vilket fick hela världen att säga “Vänta , det är inte en tårta! ”

Posh Spice s “tårta” är verkligen vacker, men det är definitivt inte en tårta. Det är en stor cylinder med vattenmelon dekorerad med skivade jordgubbar och toppad med ett fullstort middagstabellstearinljus.

Högsta domstolen rättvisa Ruth Bader Ginsburg hade nyligen bestämt sig för huruvida en varmkorv var en smörgås, men vi behöver inte gå väldigt högt upp i rättsvägen för den här, eftersom Victoria Beckhams tårta inte alls är en tårta.

Kärlek från en mycket lycklig mamma x Jag älskar er alla så så mycket x kyss @davidbeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #harper x

Ett inlägg som delas av Victoria Beckham (@victoriabeckham) den

Det kan se ut som en tårta från väldigt långt bort, eller om du tog bort dina glasögon, eller kanske om du bara hade ögonen dilaterad på optiker. Men i Instagrams ljusa ljus är det mycket tydligt inte en tårta.

Detta är antonym av “tårta”. Det är en anti-tårta. Om du lägger materia och antimaterier på samma plats, skulle de explodera. Om du sätter denna “tårta” och en riktig tårta på samma ställe, skulle ingen äta den här eftersom det skulle vara riktig tårta. (Du får poängen.)

Det är inte att säga Victoria Beckhams fruktsallad är inte underbar. Det tog lite skicklighet att skapa! Men kallar det en “tårta” är en riktig sträcka. (Och jag har många frågor, som var köper du en vattenmelonskuren för att se ut som en tårta?)

Victoria Beckham verkade stolta över sin “kaka” och skickade ett foto till hennes Instagram-historier. “De känner mig så bra!” hon postade, med en skrattande emoji. Och det serverades med kärlek. Beckhams dotter hörs att sjunga “Grattis på födelsedagen” medan hon skär en liten bit av vattenmelonen.

Internet var väldigt motstridigt. En vattenmelon för en tårta? Och det är inte ens fröslös!

Vi kan spendera de närmaste 30 åren som argumenterar för huruvida en ostekaka är en tårta, en paj eller en riktigt stor tårta, men Victoria Beckhams fruktsallad räknas inte som en tårta, oavsett hur smart det är.

Vad tycker du om födelsedagskakor med vattenmelon?