Varför är alla så besatta med denna $ 135 kaffekopp?

Jag vet inte om du har märkt, men absolut ingenting om 2018 är meningsfullt. En 11-årig som gick i slutet av en Walmart gånggång är nu en superstar i Coachella. En kritiker föreslår att Adam Sandler kunde bli en Oscar-frontrunner. Och nu har mer än 88.000 människor gillat en $ 135 unicorn kaffemugg på Facebook.

Gå vidare och läs den sista meningen igen. EN HUNDRED OCH THIRTY FIVE DOLLARS. För en kaffekrus med ett horn som du oundvikligen kommer att sätta dig i tandköttet med. En Facebook-kommentator föreslog att hornet var “perfekt för att sticka någon som talar till mig innan jag har avslutat mitt kaffe”, vilket vid andra tanken kan motivera en del av prissättningen.

“Det är helt acceptabelt att vara besatt av en kaffekrus”, skrev Etsy i en Facebook-post om muggen. “Lita på oss.” I månaden sedan det här fotot uppträdde har mer 88 000 personer (mer än befolkningen i Duluth, Minnesota) gett det en virtuell tumme upp och mer än 7000 personer har kommenterat.

Även om kommentaravsnittet är fyllt med #MugGoals, har det också några personer som har ifrågasatt om någon mugg borde verkligen kosta mer än 30 Starbucks Unicorn Frappuccinos. “Jag vet inte om någon av er, men om jag bröt den här rånen, skulle det förstöra mitt år”, beklagade en kvinna.

Enligt muggens skapare, en Etsy butik som heter Modern Mud, är en del av priset den anpassade naturen hos varje bit och också det faktum att dess handtag och horn har accentuerats med 22K guld. Varje rån är skräddarsydda och du kan till och med få den personlig för en annan $ 12. (Med frakt kostar kostnaden för en krus med ditt namn på sidan av det ballonger till $ 162 – nästan lika mycket som en toppmodern Keurig K-Elite kaffebryggare).

Om mugget är lite utöver din budget, lyckligtvis har Modern Mud också en unicorn te kopp för låga, låga priser på $ 108. Jag antar att det är värt det om du vill få din frukost att känna av-the-charts fantastiska.

Vad tror du? Skulle du spendera $ 135 denna unicorn rån?