Var köper du mat gåvor på nätet?

Som kockar och matälskare följer det att vi älskar ätliga gåvor, särskilt när de kommer från vårt eget kök. Men vi vet också att det finns enorma online-resurser för matgåvor – webbplatser med alla slags beslutsfattare, bagare och hantverkare som erbjuder läckra och vackert förpackade godis, godis och snacks. Så, vi är nyfikna: Var handlar du för mat gåvor på nätet, särskilt när du letar efter något speciellt och eftergivligt? Vad är din rekommendation för de bästa, mest ovanliga eller inspirerade matkällorna på webben?

Här är några av våra favoritresurser:

  • Zingerman s: Zingerman har utmärkt smak i ovanliga och gourmetmat, och de utmärker sig på presentkartong.
  • New York Mouth: Den här webbplatsen har underbara små oberoende producenter från New York och bortom, med en ganska imponerande lista över presentförpackningsalternativ.
  • Jenis underbara glass: Vad mer kan vi säga om Jenis som inte redan har sagts? Otroligt läcker glass och sorbet i vilda smaker som Sweet Potato med Torched Marshmallow och Absinthe and Meringe.
  • en häll toi: De smarta, härliga presentförpackningarna från en * pour toi erbjuder “en personlig, avancerad, hälsosammare gourmet presentförpackning med en fransk touch.” Det finns även laktosfria, sockerfria och glutenfria presentförpackningsalternativ!

Nu berättar du för oss: Vilka är dina favorit online resurser för mat presenter och presentförpackningar?

Relaterad: Var att köpa Artisanal och Special Foods Online: 9 Great Marketplaces

(Bild: Sara Kate Gillingham-Ryan | The New Baby Taco Box)