Var äter du din frukost?

Medan jag växte upp kommer jag ihåg att sitta ner vid köksbordet för att njuta av min frukost innan du slår ut i skolan. När jag blev äldre tog jag vanligtvis lite grub och åt det på väg till klassen. Nu i mina äldre, mer klokare år har jag examenat för att äta på datorn medan jag läste mina morgonbloggar. Vid denna takt, när jag är 70 ska jag göra det bra om jag till och med stänger kylskåpsdörren innan du döper mitt morgonbiff! Hur är det med dig? Vad är din morgon frukost rutin?

Många människor äter frukost på farten på morgonen och även om vi alla vet att det är troligt bäst om vi sätter oss ner och tar ett ögonblick för att konsumera maten, är vi villiga att satsa många av er har inte tid.

Får du din morgonmåltid när du åker tåget till jobbet? Medan fast i trafiken? Gå du tidigt på kontoret och äter något på ditt skrivbord? Berätta för oss var du äter din morgonmåltid i kommentarerna nedan!

Relaterad:
• Letar du efter: Enkel och bärbar frukost Recept
• Frukost på språng: Scones
• Bra fråga: Snabb, billig och hälsosam frukostidéer?

(Bild: Flickr-medlem LAC / BAC i enlighet med Canadas nationella filmstyrelse, licensierad för användning av Creative Commons)