Vad är chansen att ha en snödag idag? Ta reda på.

Snödagar var de bästa dagarna som barn. Det var inget som att gå upp tidigt, bara för att ta reda på att skolan var försenad eller avbruten den dagen. Tecknen! Snögubbarna! Kakan! Som vuxen är saker dock lite knepigare. Det är svårt att exakt förutsäga eller förbereda när en snödag kommer att slå och du måste ta av arbetet.

Vad ska du göra? Jag har bara saken.

Visst, du kan bara titta på din smartphone eller bara slå på nyheterna för att se om vädret ser bra ut eller inte, men det betyder inte nödvändigtvis att skolan ska avbrytas. Om du vill förutsäga mer exakt om du och din familj kommer att ha ledig dag för äventyr och varm chokladgalleri, måste du kolla in snödagen miniräknaren.

Prova det nu: Snow Day Calculator

Snödagen kalkylatorn har bara en funktion: att låta besökare känna till risken för att skolan avbryts för en snödag nästa dag. Du kan ange någon postnummer i USA och Kanada och det hjälper dig att förbereda dig för ett vardagsspel.

Hur man gör het kakaosamling (med en blandning för framkörning)

(Bildkredit: Lauren Volo)

5 sätt att njuta av varmkakao för din snödag

Vad är en snödag utan en stor krus med varm kakao? Om du bestämmer dig för att göra något produktivt på din snödag, låt det vara i namn av choklad.

  • Hur man gör het kakaosamling (med en blandning för framkörning): Det handlar om så klassiskt som det blir. Gör din egen make-up mix så att du inte behöver springa ut i affären när du får ditt skott på en snödag.
  • 5 roliga mix-ins för din heta kakao: Vill du skaka det klassiska receptet upp lite? Titta på dessa enkla mix-in-idéer.
  • Rödvin varm choklad: Alla har blivit freaking out om detta recept. Det är dags att ta reda på om det är värt att hype.
  • Nutella Hot Chocolate: Inga mix-ins krävs för denna härligt rika kopp varm choklad. Kom ihåg att du alltid kan skapa din egen Nutella om du har tid och tålamod.
  • Hot Cocoa Madeleines: Vem säger att du inte kan äta varm kakao också? Det här receptet känns super lyxigt, och dessa madeleiner är ännu bättre när de är doppade i en varm kopp något.

Så vad är affären? Har du en snödag idag eller vad? Låt oss veta hur du kommer att dra nytta av dagen i kommentarerna nedan.