Um, Hej, Martha Stewart var en Total Babe på 1980-talet

Har du någonsin hittat ett gammalt foto av dig själv och tänkt, “Dang! Jag såg fantastiskt!” Tja, Martha Stewart gjorde bara, och hon delade helt rad 1980-talet flashback-foto till Instagram.

Min assistent hittade detta fantastiska foto av mig i mitt bibliotek på kalkonbunken. Önskar det togs förra månaden !!! foto av Henry Wolf

Ett inlägg som delas av Martha Stewart (@ marthastewart48) den

Martha Stewart har alltid varit vacker, förstås. Innan hon blev en av världens mest framgångsrika affärskvinnor och entreprenörer arbetade hon som en modell i New York och Paris för att hjälpa till att komplettera hennes stipendium till Barnard College där hon studerade historia och arkitektur. Och hon är fortfarande lika vacker på 76. Om hon skrev en bok om hudvård skulle jag köpa den och memorera hela grejen.

Men det är alltid roligt att hitta gamla bilder av oss själva i retrokläder, och Martha Stewart verkar vara mycket glad över det här fotot av sig själv i topp 80-talstil.

“Min assistent hittade detta fantastiska foto av mig i mitt bibliotek på kalkonbacken. Önskar det togs förra månaden !!!” hon skrev om den mycket glamorösa ögonblicksbilden av sitt sittande i biblioteket, tydligt på att gå ut någonstans väldigt spännande för kvällen.

“Underbar!” “Titta på dig Martha!” och “Ooooooo la la,” svarade hennes fans.

Bilden togs av Henry Wolf, och Martha Stewart ser hård ut i hennes 80-åriga utseende. 80-talet var inte i stort sett känt för att vara de mest smickrande decennierna, men Martha Stewart ser ut som om hon bara gick in i uppsättningen av Vanfettens bonfire.

Jag älskar bilder av människor i kläder som är mycket tydliga för en viss era. Det är bara något så roligt att hitta en bild av, säg, din mamma i bell bottoms. Det får mig att undra om någonsin mina barn kommer att se bilder av mig från slutet av 90-talet och tänka, “Titta på mamma som har en sammet choker och brun läppstift!”

Även om mitt barn kan sluta hitta mig i mer av 80-talet, eftersom Martha Stewart seriöst får mig att tänka på att försöka återskapa hela detta utseende just nu, rena black nylons och alla.