Twix Spread Slutligen i USA, bör Nutella vara oroad

De av er som älskar söta spridningar, håll på dina hattar: Du kan nu hitta Twix i spridbar form. Det kan bara göra att du vill fuska på dina Nutella- och kakebutrar. Jag kan inte sluta fantasera om denna gooey chokladgudinnan. Tänk bara på att ha sju uns smält Twix i burk. Vilken tid att leva, rätt?

Snabb PO WA 081296064900. . . #snackimport ## marsdessertbar #jualsnackimport #daimcake #almondcake #crunchiespread #twixspread #maltesersspread #nubread #milka

Ett inlägg som delas av chez.zara (@ chez.zara) på

Mars Twix Spread är precis vad du bör förvänta dig av ett spridlager med ett klassiskt candy bar namn – en choklad och karamell spridning med riktiga bitar av Twix godis barer krossade i det som ger den en fin crunch.

Denna Twix-spridning rullades ut förra året i brittisk mataffär Asda, men nu kommer det tyst till World Markets i USA, och du kan även hitta den på deras hemsida. (Det finns även på Amazon.)

Hitta det: Mars Twix Spread, 4,99 USD på världsmarknaden

Jag har så många planer för denna härliga nya krydda, mitt sinne är virvlande. Mina barn kommer att älska att doppa sin frukt i det och jag planerar att göra nästa fem födelsedagskakor med detta som frosting. Det är säkert att det är bra mellan grahamkakor, sprid på varm rostat bröd med jordnötssmör och blanda med lite vaniljglass för att göra en Twix-skaka.

TWIX BROWNIE + TWIX SPREAD = TROV AV KÄRLEK. Via @cheatdayeats och gjord av @sweetcornernyc.

Ett inlägg som delas av mat. (@ donut.carrot.all) på

Mitt semesterkökspel kommer att nå episka proportioner med denna smörjiga spridning också. Sockerkakor kommer aldrig att vara samma igen. Och det blir fantastiskt att göra biscotti att ge bort till grannarna och inkludera en fin liten behållare med Twix spridning för doppning.

Jag beställde bara två burkar, en för mina barn – de kan ta sig till det som en speciell behandling – och en för mig. Jag vet att deras burk kommer att vara borta om några dagar eftersom de kommer att smyga lite medan jag är i duschen så jag behövde en helt till mig själv. Jag ser fram emot att tucka in dem och äta den med en sked i sängen.

Jag kan till och med bli galen och doppa min Twix-bar i den. Först trodde jag att det kanske var för mycket, men jag berättar för dig – Twix på Twix är där det är på.