Trader Joe s säljer massiva 7-födelsedags kakor just nu

Förra veckan såg jag Victoria Beckham i en stor vattenmelon med ett ljus på det och äter det som en födelsedagstårta, och jag har haft ett intensivt begär efter kakan sedan dess. Jag pratar inte om några sofistikerade flourless chokladkakor eller elegant saltade karamelltårtor, heller. Jag drömmer om en riktig födelsedagstårta helt av en 7-årig fest, med vit frostning och massor av strövar för den ultimata nostalgifaktorn.

Som vuxen får du till och med bara köpa en födelsedagstårta utan anledning? Jag känner mig alltid som butikskonsulenten kommer att be mig att ge bevis på barn, eller åtminstone köpa ett paket med nyhetsfest hattar att gå med det.

Men nu känner jag mig som att Trader Joe har min rygg, för att de just introducerade en ny födelsedagskaka som tjänar upp till 10 personer för bara 6,99 kr.

Trader Joe’s nya “Party Cake” debuterade på fredag ​​som en klassisk två-tappad vaniljkaka med vaniljsmörkrympning, och hela saken är täckt med regnbågs konfetti-strö. TJs löften de kommer aldrig att skimpa på ströarna, och toppen är avsiktligt lämnad tom så att du kan dekorera det själv, lägga till ljus eller gnistare eller bara lämna det klart.

Det är fantastiskt hur mycket roligt förpackning och en hälsosam dos sprinkles kan få mig att köpa något så enkelt. Trader Joe säljer nu sina egna Party Cakes i deras bakverkssektion. Beskrivning från hemsidan: “Två lager av fluffig, vit, vaniljkaka, slätad med rik, vaniljsmjölkröra och handdekorerad med regnbågsfärgade konfetti strö.” Aka, det är tårta. Jag har inte provat det än, men att veta Trader Joe’s, och att veta kaka, det finns ingen väg att det inte är bra.

Ett inlägg som delas av JunkBanter.com (@junkbanter) på

Trader Joe kallar detta en “Party Cake”, och de föreslår att de används för födelsedagar, kontorsfester, baby shower och andra typer av soirées. Men jag kan tänka på en hel del skäl att kasta en fest om det fanns en $ 7 kaka till hands. Avslutade din vän hennes roman? Hon förtjänar en tårta! Att läsa en hel roman är en stor prestation som inte ska gå ojämförligt. Och jag vet att alla säger att papperskorgen kommer ut till kanten innan sopbilen kommer fram är sin egen belöning, men det låter som kaketid mot mig.

Hela kakan väger 21 gram. Teoretiskt tjänar det åtta till 10 personer, men jag menar … ärligt talat tror jag att fyra personer med lämpligt engagemang skulle kunna göra ett kort arbete.

Och om du har fyra personer och kaka, har du en fest.