Trader Joe’s bär rätt socker till sist!

Vi gör en hel del av vår shopping på Trader Joe’s. Det är i närheten, relativt billigt och välfylld med många av de roliga livsmedel vi gillar (hej prosciutto!). Vi köper de flesta av våra korn och producerar objekt på en lokal co-op eller böndermarknaden, och mycket av vår andra mat kommer från TJs. Vi har alltid varit irriterad, men i baksektionen.

Trader Joe, åtminstone i vår del av världen, har aldrig haft “riktigt” socker eller socker du kan baka med. De hade turbinado socker, och ibland några förångade sockerrörsjuice, men vi gillar att hålla fast vid vårt vanliga vita socker för att baka. Vår co-op bär inte riktigt “rätt” socker heller; Det är allt lönnsirap och grova bruna kristalliserade saker. Så har alltid varit tvungen att fortsätta till den vanliga mataffären för vår söta fix.

Tja, den där externa resan är ute nu! Igår kväll var vi på Trader Joe’s och upptäckte en hel mur av vitt sockerrör på New Releases hylla. Hurray – nu kan vi lagra på mjöl och socker på vår TJs körning.

Handlar du på Trader Joe mycket? Gillar du deras utbud av produkter, eller köper du bara några saker där och tar resten på andra ställen?

Relaterad: Produktrecension: Trader Joe’s All-Purpose Mjöl

(Bilder: Tro Durand)