Tips för bättre sallader: Gör stora burkar med hemlagad dressing

Våren betyder mer färska grönsaker och mer matlagningar. Det betyder hackade grönsaker och doppa på eftermiddagen och whisking upp olivolja och ättika på kvällen. Men så många salad dressing recept gör tillräckligt för en måltid, så vad är en salladsälskande DIY dressing fan att göra? Här är några idéer för framåtriktade salladsdressingar.

Det enklaste svaret förstår självklart ditt recept. De flesta sallads dressing recept ger en kopp, även om de alla varierar något. Om du vill ha en fin, generös bollkruka med salladsdressing i ditt kylskåp i några veckor, dubbel eller trippel receptet. Förbandet kommer att vara i åtminstone några veckor och du kommer att vara stolt över att ha allt redo när du vill ha en snabb sallad till lunch utan att behöva piska upp ett nytt parti dressing.

Eftersom jag älskar att ha en krämig blå ost och en mer neutral citronvinaigrette till hands hela tiden, varje annan helg eller så piskar jag upp några små burkar av var och en. Tricket är att välja dressingar som du älskar och det är tillräckligt för dig att du ofta använder dem. Till exempel kan Black Pepper Granatäpplen Dressing din stora moster rekommenderas inte vara den vardagliga dressing du vill spendera din tid och energi piska upp.

Vilka är dina favorit hemlagade dressingar att ha till hands?

5 Classic Salad Dressing Recept Vi Älskar:
• Rose’s Vinaigrette – Martha Stewart
• Hemlagad Ranch Dressing: Pioneer Woman
• Kiwi och Citrus Dressing – Whole Foods Market
• Lemon Yoghurt Dressing – Epicurious
• Blue Cheese Dressing – Genomsnittlig Betty

Relaterad: Easy Jam Jar Salad Dressings

Dess Reader Request Week på Kitchn! Det här inlägget begärdes av CrockerOnline.

(Bild: Emma Christensen)