The Epicurious Cookbook av Tanya Steel & amp Editors of Epicurious

Epciurious-webbplatsen är en absolut guldgruva för provade och sanna recept och ny inspiration, speciellt eftersom det härrör från både Bon Appétit och gamla Gourmet-arkiv. Jag besöker förmodligen platsen varje dag av en eller annan anledning. Den här nya kokboken från Tanya Steel och Epcurious-redaktörerna samlar alla sina “Four-Fork” -recept: de recept som får de högsta betygen från hemmakockar igen och igen. Om webbplatsen är som en guldgruva, så kvalificerar den här boken definitivt att slå den rik på.

Snabb fakta

Vem skrev det: Tanya Steel och redaktörerna för Epicurious

Vem publicerade det: Clarkson Potter

Antal recept: Över 250 recept

Recept för just nu: Creme Brûlée Franska Toast, Rostad Butternut Squash och Caramelized Lök Tart, Aubergine Lasagne, Pasta Fagiola, Nötkött Empanadas, Dubbel-Nut Maple Bars, Spicy Pumpkin Layer Cake.

Andra höjdpunkter: Redaktörerna tar ett intressant organisatoriskt tillvägagångssätt med denna kokbok. Recepten är alla delade med säsong och sedan vidare indelad i frukost, förrätter, elnät, sidor, bröd och smörgåsar och desserter. Praktiskt för varje vecka måltid prep som årstiderna förändras! Den fullständiga listan med recept skrivs inte ut i innehållsförteckningen eller kapitelöppnare (besvikelse för de av oss som gillar att skumma), men jag uppskattar menyförslagen för speciella tillfällen och det omfattande indexet.

Kokboken innehåller ett överraskande antal medlemsreserver från Epicurious-samhället. Jag uppskattar också citat från medlemmar som har gjort alla de olika recepten. Dessa ger ytterligare idéer för hur man gör och serverar disken och en extra försegling av godkännande för receptet självt.

Vem skulle tycka om den här boken? Frekventa användare av Epicurious, nya kockar letar efter en pålitlig allsidig kokbok

Hitta boken på ditt lokala bibliotek, oberoende bokhandel, eller Amazon: The Cookbook Cookies: Mer än 250 av våra bästa älskade fyra-gaffelrecept för veckodagar, helger och speciella tillfällen av Tanya Steel & Editors of Epicurious

Besök deras hemsida: Epicurious

Se mer på Epicurious från Kitchn:

• iPad: Första intryck och Epicurious App
• Hålla med? Instämmer inte alls? Epicurious Food Trends för 2010
• Recipe Review: Medelhavet Aubergine och kornsallad från Epicurious
• Receptrecension: Arugula Vichyssoise från Epicurious

(Bilder: Emma Christensen)

  Nybörjarens guide till bilcamping