Så här gör du den där märkliga främmande mjölken från Star Wars

Star Wars: The Last Jedi hade massor av tankar och ögonblick. Lightaber kämpar! Utrymmet strider! Men överlägset mest OMG-ögonblicket i hela filmen var när Luke Skywalker mjölkte en av de stora utomjordiska varelserna som hängde runt på ön och drack ett stort glas med sin gröna mjölk direkt på skärmen.

Det var ganska överraskande, till stor del eftersom enligt Mat & Vin, Star Wars-laget byggde faktiskt en 1500-pund animatronisk alien med ett “internt mjölkleveranssystem” så grön mjölk skulle komma ut ur varelsens utder.

Mjölkningsplatsen hade folk att tänka på många tankar – mestadels “Vad händer?” och “Kände den främlingen bara på oss efter att han mjölkat henne?” Men Skywalker verkade verkligen tycka om att njuta av sin gröna mjölk, och alla som hittade den där platsen aptitretande kan prova det nu, tack vare ett nytt Thala-Siren milkshake-recept på den officiella Star Wars-webbplatsen.

Det officiella receptet för Thala-Siren Milkshakes skapades för StarWars.com av författare och receptutvecklare Jenn Fujikawa av Just Jenn Recipes, och det låter faktiskt gott om du kan sluta visualisera Thala-Sirens tillräckligt länge för att dricka det.

Grön mjölk är den nya … ja, blå mjölk! Få mitt recept på #TheLastJedi thala-siren milkshakes på # starwars.com: //bit.ly/starwarsgreenmilk (klicka på länken i bio)

Ett inlägg som delas av Jenn Fujikawa (@justjennrecipes) på

Receptet instruerar oss att piska upp ett parti av hemlagad mandelmakad glass med grön matfärgning, blanda sedan den med mjölk för att skapa en uppfriskande, ljusgrön milkshake.

Få receptet: Thala-Siren Milkshakes från Star Wars

Fujikawa milkshakes har en mycket lovligare presentation än Skywalkers mjölk hade i filmen. Hennes milkshake serveras i burkar dekorerade med vit choklad och silver socker, och två Thala-Siren cut-outs, förstås.

Om scenen av Luke Skywalker som mjölker att Thala-Siren fortfarande är för frisk i ditt minne för att njuta av en av dessa milkshakes, har Star Wars webbplats faktiskt en massa andra officiella Star Wars-teman recept att försöka. Det finns “Jabbacado Toast”, en BB-8 Affogato, och till och med ett bröd av Porg Chops, som är alltför söta och heartbreaking att äta.

Skulle du dricka en Thala-Siren milkshake?