Ree Drummond på den ena maten hon äter

Som många har jag varit en enorm Ree Drummond fan från början. Hennes recept ger alltid ojämn mat för att mata en familj. Som sagt har jag under alla åren tittat på örnögon när hon har odlat sitt matrike, jag har aldrig märkt att hon har en grundläggande ingrediens saknad ur sitt kök. Gjorde du?

Ett inlägg som delas av Ree Drummond – Pioneer Woman (@thepioneerwoman) den

Om du är som jag och du har följt med från början kan det tyckas chockerande att få reda på att hon saknat en sak i sitt kök från början: bananer.

Hon skrev ett inlägg om hennes motvilja mot frukten tillbaka 2011, tillsammans med ett recept på bananer Foster. “Under hela mitt fyrtiotvå år på denna jord har jag aldrig ätit en hel banan. Jag har haft oavsiktliga biter här och där, varav hälften omedelbart spytt ut i en servett”, förklarar Ree i posten.

Hennes motvilja mot frukten kom ut igen i år när hon intervjuades av Fox efter att ha blivit vald som ansikte för årets Pillsbury Bake-Off Contest. När hon frågade vilken ingrediens som var avgränsad för henne, förstärkte Ree vad hon sa 2011. “Bananer. Det är den enda ingrediensen som saknar gränser och det beror på mig. Jag har en restaurang i min lilla stad och det finns inte en enda banan i gemensamt var som helst, “förklarar hon.

Jag har vänner som har starka aversioner mot saker som majonnäs eller mango (vilket är helt nötter för mig). Finns det en mat som, oavsett hur den skivas, tärningar, förberedda eller förklädda, kommer du att förlora och avskräcka för alltid? Cilantro är en populär att hata, liksom mat med udda texturer som uni. Vad står högst upp på din lista?

Fler berättelser om Pioneer Woman

  • De smartaste Slow Cooker Recept från Pioneer Woman
  • Pioneer Woman är den 23: e största markägaren i USA.
  • Naturligtvis är Pioneer Woman Hotel redan ute för året
  • 5 saker vi lärde oss från att titta på Ree Drummond’s Pantry