Rebeccas Vintage Brownstone Kitchen

Brooklyn, New York är fylld med brunstenar och mdash överallt du ser det finns en annan fantastisk brunsten som bara väntar på att bli renoverad och återupptagen till livet. Rebecca hittade sin diamant i grovt och fyllde den med en frisk luft.

Rebecca köpte denna Brooklyn brownstone för 14 år sedan och planerade helt på att göra alla renoveringar själv. Hon ville ha hemmet att vara unikt själv, men livet var inte på samma sida. Rebecca förlorade spår av tid och hopp, så hon ringde in i de stora pistolerna & mdash Gita Nandan från Brooklyn’s Thread Collective.

Det var oerhört viktigt att Rebecca behöll så många av de ursprungliga detaljer som möjligt, och Gina var ombord med det. Det var inte mycket av köket som var räddningsbart, men Gina blev kreativ och hittade sätt att rädda bitar från andra ställen. Marmorplattorna är faktiskt en salvaged bänk från Wall Street!

Vi finner den djärva och ljusa backsplashen för att vara otroligt spännande. De mörka lönnskåp och vita väggar bidrar till att tämja bakdagsplättens djärvhet, men låter fortfarande tillräckligt med intresse springa för att locka ögat. Det handlar bara om gröna och mörka bruna som bara värmer upp ett utrymme.

& tjur Se hela turnén: Rebeccas Vintage Brownstone – vid Re-Nest

Relaterad: Chris & Hannahs Spectacular Reclaimed Kitchen

(Bilder: Liz Vidyarthi)