Nutella: De 30 bästa recepten

Hur handlar det om något söt och glad att börja med din måndag? Precis som Nutella! Gilla trettio fantastiska recept gjorda med Nutella! Gilla den sötaste lilla boken någonsin! Ok, det var mycket spänning för prekaffe. Men fortfarande … Nutella!

Snabb fakta

Vem skrev det: Ferrero

Vem publicerade det: Jacquie Small

Antal recept: 30

Recept för just nu: Nutella och Coconut Coulants, Banan och Nutella Tartlets, Nutella Mousse, Caramel Cream Nutella Lollies, Nutella Clusters, Nutella Truffles

Andra höjdpunkter: Detta är bara en rolig liten bok med recept som framhäver vår favorit chokladhasselnötsspridning, ren och enkel. Recepten kör spalten från förväntade (mousse! Milkshakes!) Till ganska uppfinningsrik (lollipops ?! panna cotta ?!). De är alla enkla och närmaste med ingredienser som ges i både volym och vikt.

Jag tror att vi alla känner till någon som har en mjuk plats för Nutella, och jag kan inte tänka mig något bättre sätt än att göra dagen lite ljusare än att göra dem något från den här boken. Eller ännu bättre, ge dem en kopia av sina egna.

Vem skulle tycka om den här boken? Någon som kunde använda några fler ursäkter för att hålla en burk Nutella i huset.

Hitta boken på ditt lokala bibliotek, oberoende bokhandel, eller Amazon: Nutella: De 30 bästa recepten

Apartment Therapy Media gör sitt yttersta för att testa och granska produkter på ett rättvist och öppet sätt. Synpunkterna i denna recension är personliga synpunkter från granskaren och den här produktrecensionen sponsrades eller betalades inte på något sätt av tillverkaren eller en agent som arbetade på deras vägnar. Tillverkaren gav emellertid oss ​​produkten för provning och granskning.

(Bilder: Emma Christensen)