Love Bake Nourish av Amber Rose

Vinkeln: Fruktfyllda kakor och godis med – vänta på det – naturliga sötningsmedel och antika korn. Det är en “ha din tårta och äta den för” situationen.

Recept för just nu: Blackberry & Rose Geranium Cake, Aprikos & Pistaschock, Mini Blueberry & Hasselnötmuffins, Jordgubb & Bygg Cupcakes, Apple Tart Tatin, Lila Björn med Mascarpone

Vem skulle tycka om den här boken? Bakers ivriga att experimentera med mjöl som råg och stavat, alla med en söt tand

Snabb fakta

Vem skrev det: Amber Rose

Vem publicerade det: Kyle Books

Andra höjdpunkter: Jag är generad att erkänna att jag redan hade tillbringat en bra bit av tid med den här boken innan jag insåg att alla recepten är gjorda med naturliga sötningsmedel och antika mjöl. Delvis beror det på att de underbara bilderna på allt är så härligt distraherande. Delvis tror jag att det beror på att bristen på bearbetade ingredienser är avsiktligt subtil – för mig känns det som att tonvikten först och främst är att göra välsmakande bakverk och sedan oh-by-the-way dessa är faktiskt ganska bra för dig. Detta fungerar för mig med denna kokbok – jag känner mig inte alls lurad att äta hälsosammare bakverk (jag tittar på dig, svartbönsbrun); istället känner jag mig uppmuntrad och ivriga.

Hitta boken på ditt lokala bibliotek, oberoende bokhandel, eller Amazon: Love Bake Nourish av Amber Rose

Apartment Therapy Media gör sitt yttersta för att testa och granska produkter på ett rättvist och öppet sätt. Synpunkterna i denna recension är personliga synpunkter från granskaren och den här produktrecensionen sponsrades eller betalades inte på något sätt av tillverkaren eller en agent som arbetade på deras vägnar. Tillverkaren gav emellertid oss ​​produkten för provning och granskning.