Liten Space Saver: PANTREE Vertikal Organisation

Cluttered att rengöra – det är vad PANTREE lovar att göra för ditt kök. Vi är fascinerade av detta lagringssystem – se mer om hur det fungerar nedan.

Har du krukor, kokkärl, skillets och spatulas shuffled i dina skåp? Vi gör, och det kör oss galet. Vi fortsätter att omorganisera för att hitta en bättre konfiguration, men vi undrar om denna PANTREE skulle vara en bra lösning.

PANTREE är en plastskåps arrangör som är (hej! Bra idé!) runda, precis som de flesta av köksredskapen. Den rymmer upp till 14 stycken köksredskap plus 4 matchande lock och passar in i standardbasskåp. Det kan rymma upp till 25 kilo vikt, så även gjutjärnspannor kan lagras i den.

Vi vill påpeka att 14 köksredskap är mycket för det genomsnittliga köket, så det här lovar att hålla nästan varje bit av köksredskap du behöver, utanför bakpannor.

PANTREE tar upp endast 13 “diameter av utrymme och 19” i höjd, så det passar standard 24-kiosk köksskåp. Vi har dessa skåp med en försänkt 1/2 hylla i ryggen, men det här passar ens i dem. Det passar inte i ultra smala skåp, men vi satsar på att de flesta kök har ett skåp där detta passar.

Tillverkaren säger att det kan spara upp till 300% i skåputrymmet. Du kan till och med lägga till en redskapsfäste och en svängbar, så du kan lagra ännu mer i detta lilla fotavtryck.

Vi undrar hur robust detta är (det “snapar ihop” enkelt, de säger) och hur det skulle hålla sig till daglig användning. Men idén är stor, och mycket effektivare än att stapla kokkärl tillsammans i tätande hällar. I själva verket är det förmodligen bättre för pannorna, eftersom de inte får gnidas ihop i en stack hela tiden.

Vad tror du? Har du provat PANTREE? Vi är väldigt nyfiken.

• PANTREE tillgängligt direkt via deras hemsida, från och med 24,95 dollar

Relaterad: Liten rymdbesparare: Skåplåsare

(Bilder: PANTREE)