Kök Galleri: All-American Red, White, & Blue!

För att hedra vår kommande nationella helgdag är det en snabb titt på några kök som tar rött, vitt och blått (men särskilt rött!) Till nya höjder i hemköket.

Röd, vit och blå behöver inte vara kitschig; Det finns många sätt att göra dessa all-amerikanska färger färska och inspirerande. Vi älskar särskilt den första bilden i denna serie; så skarp och ändå bekväm!

1 Röda skåp, kullbacksplash – Från Southern Living. Detta var det foto som inspirerade detta inlägg! Röda skåp, en blågrå ryggstöd och rena öppna hyllor. Och IKEA-lagring, förstås.

2 Ett stänk av rött – Från solnedgången. Vi älskar denna teeny San Diego köket. Massor av ljus och energisparande röd färg.

3 & 4 Charleston chic – Från stuga boende. All-American palett möter industriella detaljer. Älska den blekblå i den andra tittningen.

5 Matt och Blairs färskt Retro Kök – Från våra egna arkiv, ett all-amerikansk Midwest-kök, gjort frugalt med de ursprungliga metallkabinerna nymålade. Det är gnistrande friskt, med bara den rätta handen på 1950-talet klassisk retro.

Användar du röd, vit och blå var som helst i ditt kök?

Relaterad: Kök Galleri: Röd Som En Tomat

(Bilder: Ray Kachatorian / Southern Living; Daniel Hennessy / Solnedgång; J. Savage Gibson / Stuga Boende; Tro Durand)