“Kockens bord: bakverk” är inställt på debut i april på Netflix

Kockens bord, Netflixs kritikerrosade dokumentärserie om världens bästa kockar, kommer att få en väldigt söt ny årstid. Den kommande Kockens bord: Bakverk kommer att föra showens underskrift djupgående berättande och otroliga bilder i bakverksköket.

Kockens bord regisseras av David Gelb, chef för Jiro Drömmar av Sushi. Gilla den ursprungliga versionen av showen, Kockens bord: Bakverk kommer att spendera alla sina timlånga episoder som profilerar en av världens bästa konditorier. Det kommer att finnas fyra episoder under säsongen; Kockens fullständiga sortiment har ännu inte meddelats, men den första kocken profilerade kommer att vara Melkbarns Christina Tosi.

13 april

Ett inlägg som delas av kockens bord (@chefstablenetflix) den

Tosi är en Köksmästare domare och en av de mest kända bakverkskockarna i världen. Hon är den kreativa kraften bakom Milk Bars berömda spannmålsmjölkis, bagelbomber och kompostkakor. Hon är också krediterad genom att vända “nakna” kakor som den ovan i en stor konditorivara.

Kockens bord: Bakverk

Ett inlägg som delas av kockens bord (@chefstablenetflix) den

Som du kan se från bilderna börjar showen på Netflix den 13 april. Kockens bordDe tre kryddiga säsongerna framhävde kreativa processer och tekniska färdigheter hos några av världens bästa kockar, bland annat Nancy Silverton, Dominique Crenn, Grant Achatz, Jeong Kwan och mycket mer. Det är ganska spännande att de äntligen kommer att ta sina kameror i konditorivaketet. Som de vilda framgångarna hos Stora brittiska Bake Off och otaliga YouTube-cookie-dekorationskanaler visar att publiken verkligen gillar att titta på folk bakar.

För en snuskling av vad man kan förvänta sig av Kockens bord: Bakverk, kolla in den här videon av Tosis personal på Milk Bar och förbereda funfetti kakor och kakor till dramatisk klassisk musik.

Dessert serveras. 13 april.

Ett inlägg som delas av kockens bord (@chefstablenetflix) den

Ska du planera att kolla kockens bord: bakverk?