Kitchns bästa Pie Bakeoff 2008

Nåja, pajerna har rullat in, men det finns fortfarande plats för din. Och ikväll är tidsfristen! Du har till och med 11:59 EST ikväll att skicka in din egen paj Läs vidare för att se reglerna och fyll i formuläret.

Kitchn har en bästa pajbakeoff! Varför pajer? Tja, det är november, och pajer håller på att skära upp på semesterbord över hela landet. Har du någonsin gjort en paj? Vi blev skrämmad av pajer länge, men nu är de en av våra favorit desserter. Vi hoppas kunna göra några konverter, upptäcka nya recept och hitta de allra bästa versionerna av klassiska pajer.

Vill du veta mer om pajbakeoffet, kanske till och med skriva in din bästa paj? Läs vidare!

Tänk på pajer som de paket som ger värme och sötma till semestermöten. Thanksgiving är högtårssäsong, med den uppenbara (pumpor) pajrediens som toppar, men tänk också på äpplen, päron, kväve, squash, sötpotatis och nötter.

Vi vill hjälpa dig att spika pajdelen på din semestermål eftersom vad som får serveras senast i munnen. Under de närmaste veckorna kan du räkna med att vi publicerar massor av nya paj recept, tips, verktyg, produktrecensioner, bra idéer och frågor, och massor av inspiration.

Vad är den bästa Pie Bakeoff om?

• Att hitta de bästa paj recept som vi vet är lurar i våra läsare skåp och recept lådor! Den bästa Pie Bakeoff handlar om att dela dessa recept och, bara för det roliga av det, bestämmer vem pie ser bäst ut för oss alla. Några av oss får några snygga priser, men vi kommer alla att vara rikare för dessa nya recept.
• Den bästa Pie Bakeoff handlar också om uppmuntran att baka en paj för första gången och ta med alla våra bästa tips till bordet. Kanske har du aldrig gjort en paj men är snyggare. Detta är evenemanget för dig.
• Åh, och alla du tårta-bakare, galette-bakare, och andra pieish-sort-of-bakers, det här är också för dig. Kasta i dina recept!

Inläggen

Bakeoff är nu i full gång. Här är alla poster. Det är en cirkel extravaganza!

 1. Caramel Apple Crumb Pie
 2. Cherry Berry Pie
 3. Marthas Apple Pie
 4. Pumpa Pie Tarts med Dark Chocolate Frosting
 5. Bean Brulee Tart
 6. Classic Apple Pie med Pate Brisée Crust
 7. Choklad Pecan Mini Tarts
 8. Confetti Quiche med Curry Crust
 9. Vine Pie
 10. Lågteknologisk koreansk Bulgogi Mini Pie
 11. Socker och Spice Pumpkin Pie
 12. Choklad Bourbon Truffle-Turtle Tart
 13. Pumpa Pie Pie Cups
 14. Quiche Oignon & Cumin
 15. Almond Cream Pie
 16. Banan Cream Pie
 17. Apple Ginger Pie Bars
 18. Buckeye Pie
 19. Candy Apple Pie
 20. Choklad Truffel Tart med Vaniljkräm Brulee
 21. Creamy Adsuki Bean Pie
 22. Pumpple Pie (Pumpkin & Apple!)
 23. Apple Cranberry Galette med Stonewall Kitchen Apple Caramel Butter
 24. Rustik Päron Custard Pie
 25. Jack-O-Lantern Tartlets
 26. Päron Gruyère Pie
 27. Ediths sötpotatisbit
 28. Pecan och Date Pie
 29. Pumpa paj

Bakeoff Regler och riktlinjer

kategorier
Kategorierna är uppdelade på vilken typ av paj det är.

Klassisk: Detta är för pumpa pajer, äpple pajer, pecan pajer – och allt annat som brukar dyka upp på semesterbordet. Även de veganer och glutenfria versionerna av dessa klassiker! Om du måste fråga om det är klassiskt, ja, det går i nästa kategori…
Original: Det här är för de blandade hönsfruktpajerna, det salta ägget och schweiziska pajer, köttpannorna och andra ovanliga pajer som vi hoppas också hamna här.

Kategorin är mycket lös; du kan bestämma vilken kategori din tårta går in i.

Recept och fotografi
Du kan skriva in recept – så länge du tycker att det är bäst. Kanske har du ett blekt recept klippt ur en tidning som är tejpad på insidan av ett skåp och det är din go-to pie. Kanske har du en bra historia om krossa körsbär från grannens träd och vill ta ut dem till en Thanksgiving-tårta, blandad med några höstsmaker för att hålla den aktuell. Du kan skriva in ditt eget recept, din mormors recept eller länka till ett favorit Epicurious recept.
• Var snäll och säkra att receptet är klart och kopplat till det, om det finns någonstans på nätet.
• Vi vill verkligen se din paj och processen att göra, baka och äta. Vi kräver det 4 foton, men du kan skriva in till 10.
• Dubbelkontrollera hur du skriver ett receptpost för instruktioner om hur du formaterar ditt recept korrekt.
• Bilderna behöver inte vara mer än 800 pixlar breda. De måste också vara väl upplysta och snygga. Se våra tips här för att ta bättre matfoton.

Bästa Pie Bakeoffpriserna

Två Kategori Vinnare

Här är vad de två läsare valda vinnarna kommer att få för det bästa cirkelreceptet:

• Pieplattor: Vinnaren av klassisk kategori kommer att få en Hess lergods pajplatta, och vinnaren av Original-kategorin kommer att få en Emile Henry pajrätt.
• En kopia av Flo Brakers helt nya (och underbara!) Hårda omslagsbok, Bakning för alla tillfällen: En skattkammare av recept för varje fest, publicerad av Chronicle Books.
• En burk Zingermans speciella, extra fina italienska vildkörsbär. ($ 48 värde). Dessa skulle göra en otroligt smakfull och speciell blandning eller toppning för nästan alla pajer. (Bra för cocktails också.)

Tre speciella anmärkningar
Vårt redaktionella team kommer att välja tre speciella anmärkningar, och de kommer att få:

• En Emile Henry pajrätt.
• En kopia av Flo Braker s Bakning för alla tillfällen: En skattkammare av recept för varje fest, publicerad av Chronicle Books.

Alla!
Vad vi alla kommer igenom Best Pie Bakeoff:

• Massor av nya paj recept.
• Ökat förtroende och bra idéer för semester pajer.

Tävlingsschema

• Inlägg som beräknas senast måndag 10 november 2008 kl. 11:59 EST.
• Kitchns redaktörer kommer att granska inlämnanden när de kommer in.
• Kitchn kommer att posta poster som börjar på eller efter måndag den 3 november.
• Inlägg kommer att läggas ut varje vardag fram till onsdag den 19 november.
• Röstning kommer att äga rum i båda kategorierna på tisdag och fredag ​​den 20-21 november.
• Hederliga anmärkningar kommer att meddelas måndag-onsdag, 24-26 november.

Bearbeta
• I händelse av ett stort antal inlagor kommer AT: The Kitchn-teamet att välja det bästa. De bästa recepten kommer att läggas ut för alla att prova hemma. Ju tidigare du får din inlämning i, ju mer chans det är att bli upplagd!
• Två vinnare kommer att väljas av läsarens röstning.
• Tre ärade anmärkningar kommer att redaktionellt plockas av vårt team.

Slipsar
• Vid en exakt bindning i läsarens röstning, AT: Kitchns redaktörer håller en andra omgång avrundningsröstning mellan de bundna deltagarna.

Så här skriver du in

Inträde är nu stängd. Vänligen gå med och hjälp oss att välja de bästa pajerna. Vi röstar på torsdag och fredag, 20-21 november.

regler:
Var god, bara en post PER KATEGORI per person. Du kan ange en paj i varje kategori med följande begränsningar: Du kan inte vinna ett pris i mer än en kategori; AT Kitchns redaktionspersonal förbehåller sig rätten att bara skicka ett av dina recept. Duplicera poster över ett i varje kategori kasseras. Se till att e-postadressen i din Apartment Therapy-registrering är giltig så ska vi kontakta dig om du vinner. Om du inte har registrerat dig än, vänligen gå med oss ​​här: Välkommen till vårt samhälle och skapa ett konto.

Vinnare måste hävda sitt pris inom tre arbetsdagar efter dagen för anmälan av sådant pris. En vinnarens misslyckande att svara på prismeddelandet inom de angivna tre arbetsdagarna kommer att betraktas som en sådan vinsts förverkande av priset och en alternativ vinnare kan väljas från poolen av bidragsberättigande poster. Om en deltagare konstateras vara oförenlig, kan en alternativ vinnare också väljas från poolen av bidragsberättigande poster.

För att komma in måste du vara en bosatt i USA, 18 år eller äldre för att komma in. Anställda, partners och leverantörer av Apartment Therapy och deras närmaste familjemedlemmar är inte berättigade att komma in. Vi diskvalificerar alla poster som vi tror genereras av skript och annan automatisk teknik. I tillämpliga fall kan vinnaren vara skyldig att genomföra och återlämna inom fem arbetsdagar en bekräftelse om behörighet och en ansvars- och publicitetsutgåva för att vara berättigad till priset eller en alternativ vinnare kommer att väljas.

Alla priser kommer att tilldelas. Inga substitutioner inklusive för kontanter är tillåtna, förutom att Apartment Therapy förbehåller sig rätten att ersätta ett pris med lika eller större monetärt värde för vilket pris som helst. Vinnare ska vara ansvarig och ansvarig för alla federala, statliga och lokala skatter på värdet av deras pris. För att få en komplett lista över vinnare eller en kopia av Officiella reglerna för Best Pie Bakeoff, skicka ett självadresserat stämplat kuvert till Apartment Therapy, 22 Howard Street # 4i, New York, NY 10013.