Kerf: Custom & DIY Köksdesign

Baserat i Seattle skapar Kerf moderna plywoodkök, som kan skräddarsys eller färdigställas, plattformad och skickas till alla som är villiga att ta på sig ett DIY installationsjobb.

Även om plywoodlooken kanske inte är för alla, är det bra för älskare av modern design och material. Kerf skapar moderna skåp i 16 olika laminatfärger som de gäller i ristade, Modrian-esque mönster. Skåpbaserna är gjorda av FSC-certifierad plywood, formaldehydfri lim och ingen VOC-finish.

Om du bor i Seattle kan de skapa dina skåp i deras Interbay-verkstad och installera dem för dig. Om du bor utanför området, skickar de färdiga skåp till din entreprenör eller installatör. Och om du är redo att installera skåpen själv kan du spara lite pengar och köpa ett DIY-paket – priserna på DIY-skåp börjar i de låga hundratalsna. (För anpassade skåp, begär en offert på nätet.)

Deras 5 800 kvadratmeter verkstad i nordvästra Seattle inkluderar ett showroom där du kan se byggda delar. Även om det inte exakt är ett butiksfront, välkomnar de besökare och de är vanligtvis öppna från 9:30 till 18:00 måndag till fredag. Om du är utanför Seattle kan du kolla in deras portfölj av provprojekt på nätet. (Utöver kök, gör de badrum och fristående förvaringsdelar för alla rum i huset.)

MER INFORMATION: KerfDesign.com

Foton: Kerf