Jag försökte att Gimmicky Avocado Toast Chocolate Bar och här är vad jag tyckte

Jag måste erkänna att jag var väldigt skeptisk när jag hörde om Compartés super-trendiga chokladbar avokado toast. Salty och söta? Bra. Savory and sweet? Utsökt. Avokado toast inlagd i en chokladbar? Ingenting om denna kombination gjorde min mun vatten. Jag var fascinerad, men mer i vägen för Jag antar att det här kommer att bli hemskt, så låt mig bevisa det.

��NEW�� AVOCADO TOAST CHOCOLATE BAR !! ������������ TAG en vän, ett par kommer att vinna GRATIS BARS på oss! Länk i bio !! ������������

Ett inlägg som delas av Compartes Chocolatier (@compartes) på

Mitt komplicerade förhållande till matutvecklingen

Du ser, jag har en knä-jerk motvilja för mat trender. jag kan inte med kol. Alltför invecklade, Instagrammable rätter får mig att svettas. Varje mat jag har försökt i detta kan du tro det? cartoonish matven har varit djupt nedslående. Dessa över-the-top-visuella, den obevekliga hammaren, den svängande noten av desperation – inget av det är utsökt.

Jag kommer ihåg, för år sedan, när granatäpplearomer var plötsligt överallt. Jag hade alltid älskat frukten, men nu var en smak som knappt approximerade den verkliga saken trickled i muffins, iced tea och candies. Det fanns en fas när sackarin-söt imposter smak skulle fyllas i allting – om det var förnuftigt med de andra smakerna eller inte.

Men jag såg den virala videoen från Business Insider i juli, där de visar dig hur avokado-rostatbrödskakan från Compartés Chocolatier görs, och min nyfikenhet blev bättre för mig; det var bara för löjlig. Ni killar, faktisk avokado toast används för att göra denna chokladbar! Titta bara nedan! Jag visste att jag var tvungen att prova det.

Så, hur verkar det egentligen?

Jag skakas. Denna chokladbar smakar ingenting som avokado toast, även om Kalifornien avokadoer har en framträdande roll på ingrediensens etikett. Men det betyder inte att det inte är bra. Det smakar som en rik vit choklad prydd med saltbrödsmulor; i grunden petit slag av salt simma på en sjö av härdad vanilj. Det visar sig att under denna buzzy-förpackning är denna chokladkaka absolut utsökt. Och någonting jag antagligen skulle köpa igen för en jätte $ 10 (men de är slutsålda).

Nu berätta för mig: Vilka andra livsmedel saknar jag för, eftersom de låter för dizzyingly trendiga?