Ina Garten visar oss hur man gör croutonsna från omslaget till sin nya kokbok

Drottning Ina är där igen på Instagram: Hon gav oss bara en ny glimt till hennes nya kokbok, Kock som ett proffs, kommer ut i oktober. För en månad sedan lät hon oss på ett recept från hennes kommande kokbok – en super enkel tomatsallad – som hon sa är hennes favorit sommarsalad. Och igår skrev hon en snabb video där hon förklarade hennes enkla men ändå viktiga tips för att göra bättre hemlagade croutons. Det händer också att vara receptet som hon gör på omslaget till sin kokbok! Gimme, gimme, gimme.

Lämna bröd i frysen? En halv uneaten baguette från middag? Varför inte göra det till hemlagade croutoner! De är bra på soppor, i sallader (som min favorit, Panzanella!) Och åh, ja, det är också bra att äta hett direkt ut ur pannan! Här är mina tips om hur du kan göra croutoner som ett proffs. #BCprotips #CookLikeaPro

Ett inlägg som delas av Ina Garten (@inagarten) den

“När de flesta gör croutoner tror jag vad de gör, lägger oljan och croutonerna i pannan samtidigt, säger Ina i videon. “Men vad är det som gör att de värmer upp pannan, lägg några matskedar olivolja. Se till att oljan är väldigt het – i en hetpanna blir det snabbare snabbare – och sedan sätter du in croutonerna. croutons blir trevliga och bruna, men de absorberar inte oljan så mycket. ”

Ina sårar sedan croutonerna med mycket salt och peppar. Om du också stannat i dina spår när du såg vad hon använder för pepparkvarnen (som, vad är det för det?) Svarade hon en fans undersökning i kommentarerna. Det är från PepperMate!

köpa: PepperMate Traditional Pepper Mill, $ 32

Detta är det mest Ina-tipset någonsin. Det kan tyckas lite grundläggande, men det här är verkligen en salladsparare. Vem vill ha blöta, oljiga croutoner på salladen? Och jag är säker på att de flesta hemkockar har gått på att göra croutons till “fel” sätt och ge upp på processen. Men inte längre!