I köket med vinbaren ägare Tracy och Jamie Kennard

Vem: Tracy och Jamie Kennard, ägare av vinbar Brunette
Var: Kingston, New York

Tracy och Jamie Kennard är ägare till Brunette, en naturlig vinbar i centrala Kingston. De har omvandlat rymden, en före detta frisörsbutik, till en söt och elegant plats där du kan nippla på gougères över ett glas (eller en flaska) av något intressant – apelsinvin, kanske?

Intressanta viner som dessa, Tracy berättar, är vad baren har blivit känd för, även om det finns gott om andra färger att fresta. Hon förklarar också att beslutet att öppna Brunette var baserat på deras önskan om att spendera mer tid upstate. Tracy är en mode- och livsstilskonsult och Jamie är grafisk formgivare, och båda reser fram och tillbaka till staden för att hålla dessa ansträngningar igång. Men de längtade efter att göra Catskills till ett mer permanent hem. Och om du skulle besöka deras lilla hus, skulle du förstå varför.

(Bildkredit: Tara Donne)

Tracy tänker inte på sig själv som en samlare, men hon säger att hon alltid blir tillsagd på annat sätt. På avstånd nickar hennes man Jamie, hans samtycke – men medan termen kan komma ihåg röran, är deras landsbygdsklyfta en studie om hur man samlar in rätt. Det finns bara rätt mängd saker, noggrant curated och artfully arrangerad.

Mismatched tallrikar, bedårande ägg koppar och rosade glasögon delar utrymme i en antik hutch som paret trodde skulle passa i sitt kök; det gjorde det inte, så nu håller dom domstolen i matsalen, som också har rosa Eero Saarinen stolar, räddade från Quiksilver-kontor där Tracy brukade arbeta och ett bord som följde med huset (för ytterligare $ 10).

Paret lägger snabbt till att det fanns mycket fler saker innan de öppnade Brunette. Tracy miniatyr Bonne Maman sylt burkar? De har blivit repurposed som blomstervaser. Ändå är det ett hem som gör att Marie Kondo acolyte vill ha mer – och det säger något.

Tracy i hennes enkla Catskills kök.

(Bildkredit: Tara Donne)

Ett besök med Tracy och Jamie Kennard (och deras kök)

Hur hittade du ditt kök?

Vi har varit i vårt hus ett decennium. Det började som en helgstuga, men nu bor vi här heltid. Vi är superlata husägare, så det enda “arbetet” vi gjorde var att måla vinylgolv med svart verandafärg och skåp och skåp vit. Vi har en tvättlista över saker vi hade kärlek att ändra, men de har varit på listan i 10 år.

Vad är din favorit sak i ditt kök?

Jag har en keramisk maträtt fylld med kycklinghällben. Det kan verka morbid, men jag älskar dem. De är små och känsliga och du vet aldrig när du kanske behöver en önskan, rätt?

Tracy’s chicken wishbones och samling av påse taggar.

(Bildkredit: Tara Donne)

Har du ett favoritverktyg eller minnen?

Jag har så många favorit lite minnen. Jag tänker på mig själv som super minimal, men jag ständigt påminner om något annat. Jag har en samling av påsar som jag bara älskar. Färgerna, formen, det faktum att de är daterade. Och de är så små – du kan hyra hundratals, och ingen skulle någonsin veta.

Vad är det smartaste inslaget i ditt kök?

Det är inte fint utöver vad vi behöver. Medan vi skulle älska att uppgradera vår kamin och kylskåp realistiskt, baserat på hur mycket matlagning och tid vi spenderar i köket, skulle de vara överkilliga. Vårt kök är ödmjukt, men det passar vår livsstil och behov.

Har du några köksvanor som du tycker är viktiga?

Jag har några regler som jag alltid följer:

  1. Använd aldrig en kniv eftersom den inte var avsedd (dvs som ett verktyg för att knäppa upp en påse).
  2. Använd aldrig tvål i gjutjärnet.
  3. Använd alltid tygdukar.

Vem gör det mesta av matlagningen?

Två år sedan? Mig [Tracy] hela tiden. Nu? Nästan ingen. Vi är alltid i baren!

Vad tycker du om att laga mat mest?

Stekt kyckling – kan inte gå fel. Luktar fantastiskt, super lätt, känns fint. Och då använder jag slaktkroppen för lager som jag använder i ramen.

Det är svårt att få en skål med ramen här uppe. Jag är beroende av Sun Noodles, så jag köper deras frusna. Nudlarna tar fyra minuter att laga mat. Jag lägger till ett mjukt ägg och några gröna och det räcker för att vidta mig över till min nästa resa till staden.

Tack för besöket, Tracy och Jamie! Besök dem på deras vinbar, Brunett, i Kingston, New York. Detta kökbesök är en del av vår Bite-sized Guide serien, våra reseguider till destinationer nära och långt. Se hela guiden här.