Guy Fieri äter inte ägg till frukost

Spikigt hår, solglasögon och a enorm Personlighet är alla drag hos den roliga älskling Guy Fieri. Kom ihåg det gamla ordstävet att du är vad du äter? Tja, använd den logiken till denna hjälte för matnätverk och plötsligt blir hans till synes galna antik, reaktioner och sättelser allt lite tydligare när vi tar en titt på hans frukostrutin. Spoiler: Det är 100 procent äggfritt!

Våra vänner över på PopSugar hade en chatt med de som känner till Mr. Fieri bäst. När de frågade hur han tyckte om hans ägg till frukost svarade lägret Fieri med ett överraskande svar: Han äter inte ägg!

I stället handlar det om Fieri om skinka, grits och röda ögonsås. Om du aldrig har ätit den läckerhet som är röda ögon så är det ett annat sätt att lägga till en extra skämt till din morgonrutin. Kaffe (och oftare espresso) används för att deglaze en panna efter tillagning av goda skinka bitar. Därefter tillsättes mjöl och smör till vätskan och en tjock, underbar sås bildas. Det är magiskt, minst sagt.

Jag är ganska säker på att om jag började min morgon med något liknande kan mitt hår plötsligt börja stå i slutet också!

Ät som gubbe med dessa recept

  • Savory Grits Breakfast Parfaits
  • Grits med majs, getost och ristad tomat
  • Hur man gör grillar i den långsamma ugnen
  • Ingredient Spotlight: Skinka