Gummi golv i köket

Vi är fascinerade av gummi golv i köket. Vi har sett några bra installationer av gummi golv i kök över lägenhetsterapi nätverket, och vi såg bara detta snygga kök med en gummigolv som visas i Metropolitan Home. Läs vidare för några exempel på gummi golv i köket och berätta för oss: har du gummiväggar?

Den översta bilden är från a Metropolitan Home spridas på ett vackert modernt hem i Iowa. Det påminde oss om vår nyfikenhet och intresse för gummi golv i köket. Du kan se hela artikeln här:

• På Waterfront (i Iowa) på PointClickHome

London Urchins Fold-Out Juvel Box – Den här mycket minnesvärda Small Cool vinnaren hade ett fantastiskt kök, och det finns gott om information om sina gummigolv i denna uppföljnings Kitchen Spotlight.

Aida Fabulousness – Går tillbaka till arkiv med detta barnvänliga gummilagda kök.

Har du andra exempel på gummi golv i köket? Vi har (anekdotiskt) hört att det är relativt billigt, lätt att rengöra och kommer i många färger. Vi tycker om tanken på en något mjukare, mjukare yta för våra köksgolv. Vi spenderar så mycket tid i köket (för att inte tala om att du slipper brytbara saker) att gummiväggning låter väldigt tilltalande.

Vad tror du?

Relaterad: Galleri: Färgglada mattor för köksgolvet

(Toppbild: John Reed Forsman / Metropolitan Home)