Gör denna bild av Raspberry Jam dig obehagligt?

Av någon anledning har fröslös sylt alltid gnidat mig på fel sätt. Det kan bero på att jag tycker att den bästa marmeladen hela tiden gjordes av min mormor från hallonbuskarna som växte runt sin uppfart, och det hade definitivt frön. Fröslösa konserver känner mig bara mindre fruktliknande – som apelsinjuice utan massa.

Men internet kan ha förstört hallonfrön för alltid, tack vare detta djupt störande foto av en burk med hallonskonserver som har sätt, alldeles för många frön.

Munchies hittade detta extremt skumma foto på Reddits “Mildly Interesting” forum, där det har vridit magar och varvt bräckliga sinnen för dagar.

Denna burk med gelé har alltför många frön i den från r / mildlyinteresting

“Denna burk med gelé har alltför många fröer i den”, skrev en affisch som går ut av ydnac4axle, och för många frön är definitivt en underdrift.

Krukan är bara en vanlig burk Smucker’s Red Raspberry Preserves, men något har gått fruktansvärt fel och hela toppen av burken är frön. Raspberry frön är harmlösa, även läckra, men den här burken är en skräckfilm. Jag har alltid tänkt på frön i hallon sylt som en funktion, inte en bugg. Men dessa ser ut som, buggar.

Mellan det här fotot och CDC: s krysstäckta muffins tweet tror jag inte att jag någonsin kommer att kunna äta crunchy mat igen. Det kommer bara att vara vitbröd och grädde vete under resten av mitt liv.

Människor var mycket förvirrade och lite utbrutna av burken frön, som liknar mageflöden mer än någon mat bör.

“Jag arbetade på en fabrik som mashed hallon till en pasta. Jag har ingen aning om vad som händer här, det här kom inte från ett skifte jag var på,” skrev en kommenterare.

“Detta måste vara rester kvar efter att de har gjort sin fröslösa hallon sylt,” en annan sa.

“Oops! All Seeds”, skrev en annan, hänvisar till den fantastiska “Oops! All Berries” versionen av Cap’n Crunch som kom ut i slutet av 1990-talet.

Det som freaks ut mig om detta är att fotot togs in i huset. Om det var på en hylla i en stormarknad skulle det vara en sak, men det här fotot innebär att någon faktiskt plockade upp den burken med sina händer, betalade pengar för det och förde den till sitt hem. Jag känner mig som att bara frågar efter problem, som att ta hem en madrass från gatan eller en låda med gremliner.

Denna burk är uppenbarligen ett förbannat föremål. Den enda lösningen är att förstöra den eller att skicka den till lageret från Raiders of the Lost Ark för förvaring medan resten av oss njuta av en viss toast med fröslös sylt. Eller kanske bara smör.