Glädjeord: Tami Taylor i syfte att grilla

(Bildkrediter: Susanna Hopler)

Fredag ​​nattljus ‘ Tami Taylor, spelad av Connie Britton, var en gåva. Smart, vacker och rolig, Tami gav oss en inblick i livet för en dedikerad fru och mamma som försökte balansera sin egen karriär och ambitioner utanför familjen. Hon gav oss också #hairgoals. Och under showens uppträdande var allas favorit TV-mamma alltid full av visdom och zippy en-liners – allt i hennes signatur Southern accent, självklart, kommer du att.

Ladda ner det här utskriften som PDF!

Du kan skriva ut det (gratis!) Och hänga upp det i ditt kök eller på kontoret.

I en episod är hennes man, high school fotbollstränare Eric Taylor, orolig för sitt lag efter att en webbplats går live och avslöjar kriminalregisteret för några av spelarna. (Det är en komplicerad show!) För att lyfta allas andar och lätta på spänningen, föreslår Tami att det finns en “moral-boosting” grill.

“Grillar bygger moral. Därför har du dem.”

Så sant, Tami! Så sant. Jag menar att om man samlar med vänner och familj ute på en vacker, varm dag inte är ett sätt att föra människor i lycka, vet jag inte vad som är. En bra moralhöjande grillplats har gott om öl, vin, stora batchcocktails och mocktails; mat färskt av grillen och alla de bästa sidorna att gå med det; och några bra låtar spelar i bakgrunden. Bonuspoäng om du har en brandpit och gör s’mores senare på kvällen!

Recept till din nästa Moral-Boosting Grill

  • 25 Creative Main Dishes för en Crowd-Pleasant BBQ
  • 35 klassiska recept för en perfekt grill
  • 5 färska sallader till din nästa part, Potluck eller Backyard BBQ
  • En meny för en lätt weeknightgrill
  • 15 sidor perfekt för grillad kyckling
  • 17 Alkoholfria Mocktails, Stans och Spritzes för Patio Season
  • 5 sätt att göra en 3-Ingredient Pitcher Cocktail

Fungerar det? Har du någonsin kastat en grill för att lyfta människors andar?