Gjorde Ina Garten Inspire Le Creuset att släppa ut den här utgåva färgen?

Ingenting i livet förlamar mig med obeslutsamhet mer än att välja ut köksredskapets färg. Le Creuset holländska ugnar kommer i en verklig regnbåge av färger, så du kan välja en look som speglar din unika personlighet och berätta för hela världen vilken du är som en människa. Det är problemet: Vem är jag? Le Creusets är dyra objekt utformade för att användas för alltid. Men personlig stil varar inte för evigt. Jag har tur om jag kan gå tre veckor utan att kasta bort hela min garderob och uppfinna mig som galleria goth.

Hur ska jag veta vilken färg Le Creuset jag vill ha om 10 år? Jag är fortfarande i strid med mitt förflutna själv för att sätta så många glasögon på vårt bröllopsregister år 2007. Därför hjälper det sig att hitta en person du när du begår något dyrt och långvarigt som en Le Creuset nederländsk ugn. gillar – och sedan bara kopiera dem. Julia Child älskade älskvärt flammens färg, och den där är en klassiker. Men enligt Refinery29 tillkännagav Le Creuset bara att det är återgivande Dune, en elegant sandig neutral som avbröts år sedan, och fans från Ina Garten kommer att vilja kolla upp det.

“Under våren tar vi den ursprungliga neutralen, Dune, tillbaka från arkivet uteslutande på Le Creuset Outlet Stores”, meddelade Le Creuset på Instagram.

Under våren tar vi den ursprungliga neutralen Dune tillbaka från arkiven uteslutande på Le Creuset Outlet Stores. Hitta en butik i närheten av dig (länk i profil)

Ett inlägg som delas av Le Creuset (@lecreuset) den

Normalt är jag motståndskraftig mot tanken på neutraler, men dessa varma, marshmallow-färgade holländska ugnar gjorde mig plötsligt tänkande någon annanstans hade jag sett en klassisk elfenben Le Creuset: på Ina Garts nya ugn.

Första dagen matlagning på mitt nya @lacanche_us sortiment – så mycket kul !! #NYC #newapartment

Ett inlägg som delas av Ina Garten (@inagarten) den

Och i 2013 besökte Smitten Kitchens Deb Perelman Ina Gartens Hamptons hem och hon publicerade ett foto på åtta Le Creusets som liknar dessa nya Dune ones.

(Bildkrediter: Smitten Kitchen)

“Med mjuka, neutrala toner av färsk grädde, sockerrör och äggskal, är Dune en stående färg som smälter vackert in i nästan varje kök,” säger Le Creuset. I vissa ljus ser Dune vit ut, men den är inte vit. Det skulle se bra ut i ett helt vitt kök, men också en mysig bondgård. Om du flyttade från New York till Paris och sedan till landsbygden Vermont skulle Dune se lika bra ut i varje kök.

Jag börjar se varför stilexperter alltid berättar för oss att välja neutrala färger när de gör stora inköp.

Med mjuka, neutrala toner av färsk grädde, sockerrör och äggskal, är DUNE en standout-färg som smälter vackert i nästan varje köksinställning. Hitta det uteslutande i vår på Le Creuset Outlet Stores (länk i profil)

Ett inlägg som delas av Le Creuset (@lecreuset) den

Le Creuset kallar Dune “en fransk klassiker”, som du i princip kunde använda för att beskriva Ina Garts hela liv. Jag föreställer mig att den sitter på ett fransk sortiment på 15 000 kronor bredvid några färska peonies, och nu är mitt glada, klibba själv helt såld på denna eleganta, neutrala Le Creuset-färg.

Alltid vara sig själv. Om du inte kan göra det, bara vara Ina Garten.

Dune är endast tillgänglig på Le Creuset butiker, vilket är bra för att det blir lite billigare än normalt, men det betyder också att du måste gå och hitta en fysisk butik om du vill köpa en. För en lista över Le Creuset-utloppsplatser, klicka här.

Vad tycker du om Le Creusets Dune köksartiklar?