Froot Loops är inte alla formade som ringsignaler, och det är väldigt upprörande

Froot Loops kommer ut med en ny smak för första gången på ett decennium, och jag är inte en fan av denna förändring. Jag trodde alltid att jag var en ivrig förespråkare för framsteg, innovation och evolution i alla ansträngningar, men tydligen gäller det inte frukostflingor. Jag tog en titt på Kelloggs nya Wild Berry Froot Loops och sa högt: “Jag är väldigt upprörd om det här!”

Kelloggs Froot Loops har inte förändrats inom 10 år. Men nu med lanseringen av den nya Wild Berry Froot Loops, de har inte bara en ny smak – de har också en ny form. Och den formen är inte en slinga! Nu är vänster rätt, upp är nere, och allt har gått ödmjukt.

(Bildkrediter: Kellogg Company)

Enligt ett pressmeddelande kommer Wild Berry Froot Loops ut i sommar, och de har en “snygg och söt bärsmak”. Inte bara har de jettisoned de gula looparna till förmån för blåa, men de lila looparna har också ersatts av lila stjärnor.

Jag finner den här extremt krossande på semantisk nivå. Froot Loops kallas “loopar” på grund av deras ikoniska ringform. Är ett Froot Loop fortfarande ett Froot Loop om det är en stjärna? Nej, nu är det en fruktstjärna. Tyvärr, “Froot” -stjärna.

En stjärna är inte en loop! Jag inser att det här är en ganska konstig sak att argumentera när vi pratar om ett varumärke som stavar “frukt” med två Os, men ord betyder saker! Och tydligen är det en kulle som jag är villig att dö på. (Ingen är mer förvånad än mig.)

I efterhand är det inte första gången jag har kämpat med frukostflingor. Lucky Charms lade till röda ballongformade marshmallows 1989, och jag är fortfarande saltig om den.

Lyckligtvis för att några frukostpurister för närvarande quaking i sina stövlar över utsikterna att deras spannmål ser annorlunda ut, kommer de ursprungliga Froot Loopsna fortfarande att finnas tillgängliga i sin gamla välbekanta all-loop-form. För människor som vill ha deras spannmål mer berry-flavored och star-spangled, kommer de nya Wild Berry Froot Loops vara tillgängliga i sommar för mellan $ 4,69 och $ 5,79.

Vill du prova de nya Wild Berry Froot Loops??