Fågelval: Te och ört

Med allt prat om läckra, uppfriskande tekonsoler, ville vi lyfta fram en av våra favoritfläckar för att hämta lös löv och svårt att hitta te lokalt i Los Angeles. Bird Pick, uppkallad efter fåglarna som i kinesisk folklore kunde välja ut de bästa tebladen att festa på, inte bara importera massor av te utan erbjuder också en tebar för några ganska fantastiska tedrycker.

Butiken har alla typer av te du kan tänka dig: vit, grön, oolong, svart, frukt, ört och många organiska val. Våra favoriter är osmanthus, tranquiliti blandning och lavendel. Men om du är osäker på vilket te du vill eller helt enkelt känner dig överväldigad av valen, är personalen väldigt kunnig och villig att hjälpa. Eftersom Bird Pick handlar om att utbilda människor om te: hur man brygger det, serverar det, blandar det, de erbjuder en gratis provprovning av någon av de teer du tänker på.

I baren kan du beställa upp en av drinkarna på menyn eller skapa en egen drink. De håller grönt, vitt och svart te på kranen och är redo att blanda i någon form av smak, socker, honung, mandelpulver, kondenserad mjölk etc. till dig att dricka. Vi älskar att de använder martini shakers för att isen dricker och älskar alla smakkombinationer de kommer med. Det håller oss inspirerade och ger oss många trevliga alternativ till iced kaffe när det är varmt.

Och förutom lösa bladtoppar bär de också förpackade te, tepottar, teuppsättningar, ett stort urval av honung och till och med pee pee-pojken. De flesta av sina teer och produkter finns också tillgängliga online.

relaterade inlägg: Earl Grey Tea Cookies, Icy Cool Green Tea Mojitos, Te Pocherad Lax.

(Bilder: Laure Joliet och Bird Pick)