Fem små kök från detta gamla hus

Detta gamla hus är vanligtvis inte den första resursen vi vänder oss till för små tips och idéer. Vi brukar associera det med stora vandrande hus och dyra renoveringar. Men det kan vara ett misstag. många av de äldre husen som de har har små kök, och det finns några skatter i deras arkiv för dem av oss i äldre mindre utrymmen.

Här är fem små (er) kök från deras arkiv. Inte alla kök är små, men de är alla blygsamma och mycket inspirerande.

• Stuga Kök – Del av en stuga renovering i Concord, Massachusetts. Det här köket är kompakt och väl proportionerat, och det visar på smart platsbesparande design som den vinklade lådan vid spisen.

• Funktionsform – Det ser inte ut att vara mycket lagring i detta lilla kök, men det känns öppet och fritt. Betongbänkarna innehåller ett inbyggt knivblock och avloppskartong.

• Stor personlighet – Ägaren till detta kök återställde sin mormors möbler i inbyggda skåp för sitt 11×12 kök. Vi älskar det rika färg- och tenntaket.

• Utseende och hjärnor – Det här köket gör stor användning av udda utrymmen, som trådlagring i luckan till vänster om kaminen och de små draglådorna under de övre hyllorna. De ger sluten lagring samtidigt som de övre områdena känns öppna, och de har den extra bonusen att se ut som charmiga bibliotekslådor. Och den tavlan över kaminen – det är annorlunda!

• En kocks galleykök – Manhattan Kock Michael Lomonacas renovering läser som en lekbok av alla de bästa sakerna du kan göra för att optimera ett litet NYC-kök. Kolla in de djupa lådorna, vikningsstapeln och utdragspanelen.

Relaterad: Kök Spotlight: öppen lagring i små kök

(Bilder: Joshua McHugh för TOH; Deborah Whitlaw Llewellyn för TOH; Eric Piasecki för TOH; Mike Huibregtse för TOH; Alexandra Rowley för TOH)