Extra Virgin av Gabriele Corcos och Debi Mazar

Vinkeln: Levande, underbar klassisk italiensk mat, sade nuff. (Du vet att du vill ha det.)

Recept för just nu: Pecorino och honungsdip, Pasta alla Norma “Nuda”, Pesto Lasagne, Räkor och Zucchini Risotto, Persika och Fänkålsallad, Florentinsk biff, Drunkad Tonfisk, Vit Pizza med Prosciutto och Arugula, Panna Cotta

Vem skulle tycka om den här boken? Italienska-ophiles.

Snabb fakta

Vem skrev det: Gabriele Corcos och Debi Mazar

Vem publicerade det: Clarkson Potter

Andra höjdpunkter: Alla klassikerna är här, från stekta squashblommor och spaghetti puttanesca till porchetta och tiramisu! Om du bara läser det som gör din mun vatten, tror jag att du är ute efter en behandling. Fotograferingen i den här boken är också fantastisk. Detta, i kombination med den mycket personliga känslan som Gabriele och Debi tar med på att skriva, gör dessa recept verkligen levande. Alla känner sig så fräscha och levande och redo att ta bort sidan.

Visserligen, om du redan har några få italienska favoritböcker som du älskar, kanske du inte hittar mycket nytt material här för att plundra. Men å andra sidan, om du är i italiensk mat och vill börja laga det hemma, Extra Virigin Kitchen känns som ett bra ställe att börja.

Hitta boken på ditt lokala bibliotek, oberoende bokhandel, eller Amazon: Extra Virgin av Gabriele Corcos och Debi Mazar

Apartment Therapy Media gör sitt yttersta för att testa och granska produkter på ett rättvist och öppet sätt. Synpunkterna i denna recension är personliga synpunkter från granskaren och den här produktrecensionen sponsrades eller betalades inte på något sätt av tillverkaren eller en agent som arbetade på deras vägnar. Tillverkaren gav emellertid oss ​​produkten för provning och granskning.