En virtuell kram i (hälsosam!) Matformulär för Lee från Amerika

En av våra favorit wellness bloggare och Instagram följer, Lee från Amerika, går igenom en tuff tid denna vecka. Hennes barndomshund, Nikki, gick bort på tisdag efter en kamp med cancer. “Att säga farväl till husdjuret som jag växte upp med känns som att ett barndoms kapitel stängs och flickan jag alltid ser fram emot att komma hem till kommer inte att vara där i fönstret när jag går hem för att se mina föräldrar” säger i ett Instagram-inlägg idag.

Lee, våra hjärtan går ut till dig. Att förlora ett husdjur – särskilt ett barndomsdjur – är helt förödande. Alla Kitchn-redaktörer skickar dig en virtuell kram med alla våra favorit hälsosamma komfortmatrecept baserat på de saker vi tycker att du kanske gillar att äta just nu.

(Bildkredit: Lauren Volo)

1. Hur man gör den bästa chokladavocadopuddingen

Vi vet hur mycket du älskar avokado och choklad, så denna söta behandla verkar som en perfekt parning för dig. Du kan använda ditt Cap Beauty-kokosmörsmör som förtjockningsmedel.

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

2. Marockansk-Spiced Chickpea Skålar

Vi vet att du älskar dina skålar fyllda med olika grönsaker, så det här nya Buddha-skålreceptet känns helt upp i din gränd. Den är fylld med ett ton en kale, kikärter och tomater. Det här är också bra för måltid prep, som vi vet att du är stor på.

(Bildkredit: Lauren Volo)

3. Matcha och Dark Chocolate Popcorn med havsalt

Vi vet att ditt hemliga kärlekspråk är matcha, så denna popcorn kan vara en liten komfort. Det är drizzled med mörk choklad och kokosnötolja.

  Hvorfor bør du ikke kaste væsken i dåse oliven og artiskokker

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

4. Coco Loco Smoothie

Ett smoothie recept utan bananer – bara för dig, Lee! Den är gjord med blomkål, mango och kokosmjölk.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

5. Paleo Chocolate Chip Cookies

Dessa kakor är gjorda med mandelmjöl, ghee, kokosnöt och chokladfri choklad. de är drömmande, vi lovar.

(Bildkredit: Lauren Volo)

6. Söt Skillet Lax

Vi har sett mycket lax på ditt Instagram-flöde senast, så vi erbjuder upp det här läskiga laxreceptet med massor av färska tomater.

(Bildkredit: Elizabeth Stark)

7. Rostad morötter med apelsin

Du har alltid morötter till hands för ett enkelt mellanmål, men saker tycks alltid mer tröstande när du lägger dem i ugnen (ja, även när det är super hett ut). Dessa morötter är rostade med orange skivor och chili pulver för lite söt / kryddig åtgärd.

(Bildkrediter: Stephanie Russo)

8. Granatäpple Tonics

Vi vet att du inte dricker alkohol just nu, så det här icke-booziga numret kan vara något du skulle vara nere med. Det sötas med granatäpplemelass och lite honung, så det är inte för tungt på sockret (som andra mocktails kan vara!).

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

9. Hur man lagar en helt kycklingmiddag i den nederländska ugnen

Ingenting är mer tröstande än en grillad kyckling, och detta recept garanterar att du får en hel måltid ut ur processen. Du kan använda alla säsongsbetonade grönsaker du vill ha, men det här receptet kallar för squash och lök på butternut (även om vi är ganska säkra på att du är känslig för lök, så glöm det att släppa ut!).

  En højglans rød og turkis køkken