En överraskande fantastisk IKEA Hitta för resenärer

(Bildkredit: IKEA)

På Kitchn är vi stora fans av IKEA. Det är trots allt uppfinnaren av RÅSKOG-verktygsvagnen. Men den svenska superstoreen är ingen trick ponny! Det glädjer och förvånar också utanför hemmet.

Faktum är att en 18 dollar IKEA-hitta är den bästa resesällskapet som någonsin slog vägen med mig. (Inga förolämpningar till tidigare resande kompisar!)

(Bildkrediter: Ikea)

Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg denna FÖRENKLA axelväska som hängde på väggen på IKEA. Jag älskar färg, funktionalitet och smart design. Här är tre skäl till varför du också kommer att älska det.

1. Det är överkomligt!

Först och främst är det galen billigt för en ryggsäck. På IKEAs hemsida är det listat för $ 18 ($ 14 om du är IKEA familjemedlem), vilket är en stjäl. Den kommer i slät svart eller eldig röd (jag valde det röda!) Och för att det inte var för dyrt, behöver jag aldrig oroa mig för att det blir alltför stort. Det är inte som att jag spenderade så mycket pengar på det att det nu är för dyrt för mig att kasta på marken eller smöja in i ett överliggande utrymme.

2. Det är mångsidigt!

Hur många väskor kan skryta med inte en utan två dragkedja på sidan? De små facken är perfekta för att hålla ett paraply, vattenflaskor eller till och med en snygg överdriven kallpressad saft. Det finns också en praktisk frontfack, en ärm för min telefon och en bra pennaficka också.

Tips: Vill du ha mer lagringsutrymme? Det finns en matchning tillbehörspåse för dig att tote kosmetika och toalettartiklar.

Väskan är stor nog för att stash hattar, handskar och en halsduk, men den är liten nog att inte känna sig alltför stor. För att lägga till dess mångsidighet, ger det justerbara bandet ditt val att bära den över din axel eller över din kropp och det mjuka, slitstarka dukmaterialet är lätt att rengöra.

(Bildkrediter: Ikea)

3. Det är säkert och professionellt.

Tack vare nätet med dragkedja på insidan, kan min plånbok vara säkert borttagen. Det finns också en dold bakficka för tabletter eller värdesaker. Jag känner mig som en spion när jag drar ut min Kindle.

Och jag håller mitt visitkort i den lilla plastkorthållaren högst upp på väskan, så jag behöver inte gräva i timmar (okej, minuter) när jag försöker ge någon mitt kort. (Du vet aldrig var eller när du kanske vill näta!) Jag kan få kaffe fläckar på min tröja och läppstift på mina tänder, men hej, åtminstone kan jag piska mitt visitkort ut i en blixt.

Bottom line: Om du letar efter en snygg, pålitlig och bekväm axelväska, kolla in det här.

Köp: FÖRENKLA axelväska, $ 18 hos IKEa

Vilka IKEA-föremål är du besatt av? Berätta för oss i kommentarerna!