Du killar, Ina Garten kommer ut med en ny kokbok i oktober

Uppmärksamhet, alla! Jag har väldigt viktiga nyheter och du kommer att vilja vara den första av dina vänner att veta. Vår kollektiva matlagningskonung, Ina Garten, meddelade just på Instagram att hon har en ny kokbok som kommer ut i oktober.

Kokboken heter Kock som ett proffs, namngivna – vi gissar – hennes nya matlagning på Food Network. Ina beskriver boken som “full av läckra och tillgängliga recept, tips och tekniker för hemkockar så att du kan laga mat med förtroende.” Amen till det.

Jag är så glada att kunna meddela att jag har en ny bok som kommer ut i oktober och det heter ….. Kock som ett proffs! Den är full av läckra och tillgängliga recept, tips och tekniker för kockar i hemmet så att du kan laga mat med förtroende. Du kan förbeställa via länken i min profil. Jag hoppas att du älskar det !! #CookLikeaPro

Ett inlägg som delas av Ina Garten (@inagarten) den

På Instagram-berättelser berättade Ina sina fans och anhängare att de kan förbeställa kokboken just nu. “Och här är den roliga delen,” gigglade hon lätt, “du kan svepa upp och förbeställa den. Hur lätt är det?”

Boken verkar inte vara på Amazon ännu, men om du sveper upp Ina’s berättelser eller om du går till länken i hennes bio kommer du leda till förbeställningssidan på Random House. Här får du en ännu mer lång beskrivning av vad boken innebär. “I Kock som ett proffs, Ina delar några av hennes mest oemotståndliga recept och allra bästa “pro tips” från hemligheten för att göra hennes custardy, långkokta Truffled Scrambled Eggs till nyckeln till de fräschaste och Juiciest Fried Chicken Sandwiches “, förklarar webbplatsen.

Förbeställ nu: Kock som ett proffs: Recept och tekniker för kakor, $ 35 från slumpmässigt hus

Om denna kokbok är något som hennes andra – och vi förväntar oss inget mindre, ärligt talat – då vet du att det kommer att bli en omedelbar framgång. Inas senaste kokbok var Matlagning för Jeffrey, som kommer att vara två år gammal i oktober 2018. Efter att ha kokat igenom bokomslaget för att täcka, har vi scrounging hennes webbplats (och show) för alla recept och tips vi kan få, så den här lilla måndagens överraskning är inget annat än fantastiskt.

Kommer du att förbeställa Inas nya kokbok?