Drunk History återförsäljning av Julia Childs Life Story är för roligt

Vem visste att hajavvisande och krämig majs spelade viktiga delar i Julia Childs livshistoria? Comedy Central s Drunk History har tackat livet och tiderna för den älskade kulinariska ikonen i deras senaste och lämpligt titlade avsnitt, “Mat”. Även om Julia kanske inte visas exakt hur du kommer ihåg henne från den franska kocken, kan vi alla vara säkra på att veta att det fortfarande finns gott om vin.

Drunk History

Den historiska parodyn har en berusad Lyric Lewis som berättare och Michaela Watkins från Hulu’s Tillfällig som Julia. Hennes man, “högt glas mjölk” Paul Child, spelas av Joe Lo Truglio, som är känd för sin roll som kollega Foodie Charles Boyle på Brooklyn 99.

Enligt en intervju med ET säger skaparen Derek Waters att han har ett genuint intresse av att undersöka Julias liv efter att ha läst att hon hade arbetat för kontoret för strategiska tjänster under andra världskriget, nu känt som CIA.

Om du är bekymrad, fokuserar inte episoden helt på hennes pre-kulinariska existens. “Ring mig gammaldags,” säger Waters, “men jag gillar mat. Och vem vet mat bättre än Julia Child?” Verkligen!