Det här är hur en 60-tums IKEA-lampa kan titta i ditt kök

Igår skickade Apartment Therapy denna underbara hustur från Australien. Detta skandinaviskt inspirerade rymden är minimal, modern och inredd i en svartvitt palett. Det finns mycket jag kan säga om det här utrymmet, men jag var mest draget i köket (naturligtvis) och dessa underbara lampor som gör ett stort uttalande i ett relativt brutalt utrymme. Dessa lampor gör köket till ett varmt och inbjudande utrymme. Medan jag förutsåg att de var dyra, blev jag förvånad över att de verkligen är tillgängliga på IKEA.

(Bildkredit: IKEA)

Du kan köpa en av dessa bambu lampor från IKEA för endast $ 60. Med tanke på hur mycket av en inverkan de kan göra i ett utrymme som köket i denna hustur, skulle jag säga att det är en ganska bra affär. Var och en av dessa lampor är handgjorda och ger utrymme de är i varmt ljus på grund av bambu. Du kan inte köpa dem online, men de är för närvarande tillgängliga i butiker.

Jag är personligen plågad av det fruktade boobljuset i mitt kök hemma, så dessa ljus verkar som ett billigt alternativ. Har du en av dessa i ditt hem? Om så är fallet, hur tror du det påverkar utrymmet?

Få lampan: SINNERLIG Hängande Lampa, Bambu från IKEA