Det bästa sättet att dricka din Iced Coffee

Sommarmorgon är coola där jag bor, så en varm koffeinfri dryck är faktiskt ganska fin och mysig. Men så småningom dimmar hissarna och sommartemperaturerna ner och plötsligt är alla slagna och livlösa, helt oförmögen att klara av. Skrik ut för återkomsten av vår välsignade dimma, vi har inget annat val än att nå fram till nästa bästa sak: is kaffe.

Jag tror att de flesta vet det här just nu, men bara i fallet, låt oss vara tydliga: Iced kaffe är inte vanligt bryggt kaffe med några isbitar kastade in. Nej nej nej! Kycklat kaffe måste först kallkrossas, vilket är ett sätt att brygga kaffe i kallt vatten, vanligtvis över natten, för att ge en mjuk, slät, helt utsökt dryck. Den resulterande bryggan hälls sedan över is och konsumeras, med eller utan
Vanliga tillsatser av socker och mjölk.

Ijsat kaffe med mycket mjölk har sparat min lumpiga rumpa mer än vad jag kan räkna, men ispressat kaffe med en sallad sötad kondenserad mjölk som rörs i har flyttat bergen. Bara handlingen ensam om att hälla ett band av rika, tjocka, söta, ojämna SCM i ett glas kyligt kallt brygga på en svällande eftermiddag, kan uppskatta mig.

Inte en kaffedrikker? Thai iste är en underbar ersättning.

Uppnå kall kaffe

  • Hur man gör den bästa iscocken
  • 5 tips för bättre iskallad kaffe
  • 5 sätt att förvandla din iskallad kaffe (eller kallt bröd) till en iskallt latte

(Bildkrediter: Susanna Hopler)