Denna Starbucks Secret Menu Drink är perfekt för kall årstid

Starbucks hemliga meny har gett världen många underbara saker. Det var där folk började leka med idén om regnbåge Frappuccinos och rekreation av Harry Potters pumpajuice. Nu är vinterkyltiden i full gång, det är dags att återvända Starbucks hemliga meny för en super populär dryck som heter Medicine Ball, som är en riktig perfekt dryck när du är förkyld.

Enligt The Daily Meal började Medicine Ball ut för livet för flera år sedan som en del av Starbucks hemliga meny, och det blev så populärt att det faktiskt avvecklades på menybrädor ett tag. Några Starbucks chefer sa att de gjorde upp till 20 per dag. Baristas rekommenderade dem till kunder med förkylning, och folk älskade dem.

Att göra en medicinboll, Börja med en Venti-kopp fylld med halvt varmvatten och halvtångad limonad, lägg sedan på en påse med Jade Citrus Mint-te och en påse med Peach Tranquility Tea, och slutligen ett paket honung. Vissa människor gillar att lägga till en pump av pepparmint också.

Vissa Starbucks-drycker är galen, men den här låter verkligen som den perfekta saken att dricka när du är förkyld. Kombinationen av citron, mint och honung är en klassisk kallkrossare, och Peach Tranquility-teet erbjuder tips av persika, ananas och kamille. Det låter som att det skulle lugna ont i halsen och klara bihålor, samtidigt som man känner sig varm och mysig.

Varje gång jag är sjuk, byter jag mellan varmt myntete med socker och varm limonad med honung. Jag vet inte varför det aldrig hände mig att kombinera de två, men det låter bra.

Medicinsk bollen kanske inte är lika effektiv som ett influensavirus vid att hålla en person frisk genom vintern, men det låter säkert gott.

Har du någonsin försökt en medicinboll?