Den enda frågan Giada är så sjuk att svara

Vi får alla dessa frågor. Du känner de jag pratar om – de du måste ta ett djupt andetag innan du svarar. Kanske är det din chef som frågar om du är upptagen (nej, jag sitter bara här och väntar på att du ska ge mig något att göra) eller din pappa frågar om du någonsin kommer att få ett riktigt jobb (kommer du någonsin att räkna ut hur man använder Instagram, pappa?).

För Giada De Laurentiis har den frågan allt att göra med hennes utseende.

Värden av Matnätverkets Giada hemma förklarar i ett nyligen segment av Al Roker’s Cold Cuts en av hennes största pet peeves är frågan “Hur kunde jag vara så tunn och äta så mycket pasta?

“Lita aldrig på en mager kock. […] Hela mitt liv är det första ur människans mun” hur bor du så att äta all den pastaen? “Säger hon i videon.

Den mest ljuvliga videoen innehåller gamla vänner Roker och De Laurentiis som hamnar ihop. Han skojar att han är känd för henne sedan hon var 3 år gammal. Medan De Laurentiis pratar bröd (hennes favorit är focaccia och hon gör en mozzarella-smörgås med pesto och stekt kapris som kommer att få dig att önska att du kan nå genom din skärm och ta en bit), talar hon också om att börja på Food Network, överflöd av ingredienser som vi nu kan hitta i USA och mer.

Segmentet tar en seriös tur när hon talar om hennes skilsmässa, som De Laurentiis säger var hennes största karriäravkastning innan han återvände till vännerna och skrattade över skillnaden mellan mozzarella och burrata och pratade hur delstorlekar är så olika i Europa än i Amerika.

Om du verkligen undrar hur kocken är så tunn, säger hon att det beror på att jag inte äter all pasta. Jag äter ett par bitar av pastan, jag äter inte allt. Jag äter lite av choklad. Jag äter inte en hel tallrik av någonting. ”