Den bästa osten för ditt stjärntecken

Du vet att ditt stjärntecken kan hjälpa dig med större livsbeslut, speciellt när det gäller dina relationer och karriär, men visste du att det också kan hjälpa dig att välja rätt ost? Ja, det är rätt – det finns en perfekt ost där ute för dig och du visste inte ens det. Har du ätit cheddar när du är mer av en feta person? Ta reda på nu.

(Bildkrediter: Abyrvalg / Shutterstock)

Vattumannen (20 januari-18 februari)

Oberoende är avgörande för en vattenman. Du är lite av en rebell, men det är allt roligt, och du försöker alltid att förbättra dig själv. Det är därför schweizisk ost är den perfekta osten att äta för denna stjärntecken. Denna ost är klok, skarp och har en subtil söt smak som är perfekt för smörgåsar.

(Bildkrediter: Eugenia Lucasenco / Shutterstock)

Fiskarna (19 februari-20 mars)

Du är en total mush, och det är därför brie är den perfekta osten för denna stjärntecken. Det är ooojigt och snyggt och helt romantiskt, precis som du. Du är kreativ och konstnärlig och denna mjuka, krämiga ost uttrycker dina lustar.

(Bildkrediter: Olexiy Bayev / Shutterstock)

Väduren (21 mars-19 april)

Du är stark, modig, ärlig och passionerad, och parmesan- är den enda osten som passar din personlighet. Parmesan är en hård, torr ost med komplex smak. Det böjer inte under tryck, precis som du.

(Bildkrediter: Dalton Dingelstad / Shutterstock)

Oxen (20 april-20 maj)

Taurus ‘längtan stabilitet. De är den ansvariga typen, och ibland envis i sina vägar. Det är därför Gouda är den bästa osten för denna stjärntecken. Det är en ost du kan lita på. Du vet vad du ska få med Gouda: nutty, buttery och mild, med anteckningar av karamell. När osten åldras blir smaken bara starkare.

(Bildkrediter: Malykalexa / Shutterstock)

Tvillingarna (21 maj till 20 juni)

Människor som är födda i denna månad är komplexa och har många lager, men de är också stora softies. De är tillgivna och skonsamma och kan ge när de vill. Det är därför chèvre är den perfekta matchen för detta stjärntecken. Osten är jordnärlig och snygg och helt mjuk och spridbar. Vissa kanske anser att det är mildt, men det finns mycket djup när du försöker hitta rätt saker.

(Bildkrediter: Handgjorda bilder / Shutterstock)

Cancer (20 juni till 21 juli)

Emotionell och känslig cancer finner den perfekta ostkampen i camembert. Det är som brie, men extra. Det är lite mer intensivt och rinnande. Precis som cancer kan denna ost inte vara i sin form. Det är en blommande blomma! Det är känslomässigt! Det är speciellt!

(Bildkrediter: Handgjorda bilder / Shutterstock)

Leo (22 juli-22 augusti)

Folk som är födda i denna månad är naturliga ledare. De är passionerade, generösa och ibland lite arroganta. Det är därför den perfekta osten för denna stjärntecken är cheddar, eftersom denna ost dominerar mataffären, har ett stort utbud av smak och konsistens, och är utmärkt på en ostskiva eller i en smörgås. Cheddar kommer inte släppa dig ner.

(Bildkredit: grafvision / Shutterstock)

Jungfru (23 augusti till 22 september)

Jungfruer är hyperanalytiska och hårt arbetande, och det är därför blåost – specifikt gorgonzola – är den bästa osten för denna stjärntecken. Denna rika, mjuka texturerad ost är komplex och klok. De blåa detaljerna är exakt vad Virgos bor för.

(Bildkrediter: cosma / Shutterstock)

Vågen (23 september till 22 oktober)

Libras söker alltid balans i sina liv, och den enda osten som kompletterar denna aspekt av deras personlighet är Gruyère. Denna hårda ost smälter ner snyggt. Det är krämigt, saltt, nutty och komplext. Det är en balanserad ost.

(Bildkrediter: Pronina Marina / Shutterstock)

Skorpionen (23 oktober till 21 november)

Resursfull och passionerad Scorpio är lite mystisk. De är intensiva människor, och kan ibland lite svartsjuka. Det är därför salt fetaost är den bästa matchen för detta stjärntecken. Det är en ost till skillnad från vilken ost som helst – det varierar i texturer baserat på ålder, men det är alltid ganska mjölkt och salt.

(Bildkrediter: Anastasiia Petrych / Shutterstock)

Skytten (22 november-21 december)

Energetisk och nyfiken Skytten älskar att resa och se världen. Människor som är födda i denna månad är öppet och mottagliga för förändring. Det är därför den perfekta osten för denna stjärntecken är Manchego. I sin kärna är denna spanska ost alltid mild och krämig, men som den åldras blir det lite sötare och nuttier – precis som du, Skytten.

(Bildkrediter: HQuality / Shutterstock)

Stenbocken (22 december-19 januari)

Stenbockar är den typ av människor du vill ha i din domstol. De är ansvariga, disciplinerade (och över-achievers, att starta.) De har alltid din rygg. Det är därför mozzarella är den perfekta ostkampen. Osten är tangig och salt, och har en helt unik struktur. Denna ost gör tomater ser bra ut, så du vet att det är speciellt.